Evenimentul Zilei > Actualitate > Vanessa Trump, un destin fascinat. A trecut de la un fost gangster la un prinț saudit și s-a căsătorit cu Trump Jr.
Vanessa Trump, un destin fascinat. A trecut de la un fost gangster la un prinț saudit și s-a căsătorit cu Trump Jr.

Vanessa Trump, un destin fascinat. A trecut de la un fost gangster la un prinț saudit și s-a căsătorit cu Trump Jr.

Vanessa Trump a fost aproape de căsătorie cu prințul saudit Khalid bin Bandar bin Sultan Al Saud, înainte de mariajul cu Donald Trump Jr.

Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste și au fost inseparabili din 1998 până în 2001.

 

Fostul model și prințul saudit s-au despărțit la scurt timp după 11 septembrie. Prințul a părăsit țara după atacul terorist, împreună cu tatăl său, ambasadorul saudit din acea vreme de la Washington. Presa a relatat că tatăl lui Khalid, Bandar bin sultan Al Saud, a avut legături indirecte cu Al Qaeda.

 

CIA și FBI au concluzionat mai târziu că nu există dovezi că cineva din familia regală saudită a susținut cu bună știință atentatele teroriste din 11 septembrie 2001.

 

Khalid s-a căsătorit, ulterior, cu aristocrata britanică Lucy Caroline Cuthbert în 2011.

Înainte de a se întâlni cu prințul, Vanessa sa întâlnit cu gangsterul, membru al Latin Kings, Valentin Rivera. Ea îi mărturisise că dorea un copil de la Rivera încă de la 18 ani, mai scrie DailyMail.

 

În 2005, Vanessa s-a căsătorit cu Donald Trump Jr., fiul cel mare al viitorului președinte, pe proprietatea acestuia din Florida, Mar-a-Lago, unde s-a căsătorit şi Donald Trump cu Melania şi unde cuplul prezidenţial îşi petrece vacanţele.

În cele din urmă, anul acesta, în martie, Vanessa Trump a depus o cerere de divorţ de soţul său, Donald Trump Jr., la un tribunal din New York, după o căsnicie de 12 ani şi cinci copii împreună.

"Problemele sunt de mult timp prezente. Cuplul spera să rămână împreună pe perioada mandatului lui Trump, însă a devenit tot mai greu să-şi rezolve aceste probleme. El nu este niciodată prezent", a declarat o sursă apropiată celor doi soţi, ziarului New York Post.

Vanessa Trump, fostă top model în vârstă de 40 de ani, speră să nu fie nevoie de o bătălie judiciară îndelungată pentru a obţine custodia copiilor sau pentru bunurile sale.