Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum l-a pierdut Ilinca Vandici pe Marica
Cum l-a pierdut Ilinca Vandici pe Marica

Cum l-a pierdut Ilinca Vandici pe Marica

Ilinca Vandici, vedeta din "Narcisa sălbatică", are succes în carieră, dar s-a despărţit de iubitul ei.

Cariera Ilincăi Vandici, frumoasa procuroare Angela Istrate din "Narcisa sălbatică", e în plină ascensiune. Pentru vedetă, care este şi prezentatoarea "Showbiz Report" de la Antena 2, toamna se anunţă plină de muncă, după ce în "Narcisa – Iubiri interzise", serial ce debutează astăzi la Antena 1, rolul său va deveni principal.

Dacă din punct de vedere al carierei lucrurile merg perfect, viaţa sentimentală crează mari probleme vedetei. Prezentatoarea s-a despărţit de curând de Ciprian Marica, după o relaţie de doi ani. Zvonurile spun că Ilinca ar fi refuzat să se mute împreună cu atacantul lui VFB Stuttgart, în Germania, din cauza carierei sale.

Între două filmări, Ilinca Vandici a găsit timp să răspundă la câteva întrebări pentru EVZ.

Ce se va întâmpla cu Angela Istrate în noul sezon?
Telespectatorii vor avea şansa să o cunoască acum pe Angela mult mai bine. Vor vedea latura ei personală, o vor vedea pentru prima oară în casa ei făcând tot felul de activităţi domestice, pregătind micul dejun spre exemplu. În acest sezon, Angela va avea şi o soră.

Cum se împacă "Showbiz Report" cu vedeta din "Narcisa"?
Se împacă foarte bine. Televiziunea este o lume extraordinară. Cred că nu aş renunţa niciodată la ceea ce fac acum. Într-adevăr programul este ceva mai aglomerat de când au început filmările pentru "Narcisa", dar nu aş schimba nimic.

Dacă nu aveai o carieră în televiziune, ce-ai fi făcut?
Îmi este greu să răspund la această întrebare pentru că îmi place foarte mult ceea ce fac acum. Poate aş fi urmat şi eu o carieră asemănătoare cu cea a personajului meu, Angela.

Sunt zvonuri că te-ai despărţit de Ciprian Marica?
Da. Este adevărat, dar mai multe nu comentez. Întotdeauna am fost discretă cu viaţa mea personală şi nu voi schimba nici acum acest lucru.

LA START

Bianca revine la "show-ul păcătos"

De astăzi, de la ora 8.00, debutează emisiunile „Neaţa cu Răzvan şi Dani", „Acces Direct" şi „Un show păcătos".

La "Neaţa cu Răzvan şi Dani", prezentatorii de la "XFactor" vor alterna umorul cu interviurile serioase.

De la ora 17.00, Simona Gherghe va aduce la "Acces Direct" subiecte de actualitate, iar de la ora 23.45, "Un show păcătos" revine în noul sezon cu Dan Capatos, alături de asistentele Bianca Drăguşanu şi Daniela Crudu şi secondat de Mircea Stoian.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: