Evenimentul Zilei > Actualitate > Celebrul VAN DAMME, BĂTUT MĂR la București. Codin Maticiuc, DEZVĂLUIRI SENZAȚIONALE din CULISELE scandalurilor în care a fost implicat actorul
Celebrul VAN DAMME, BĂTUT MĂR la București. Codin Maticiuc, DEZVĂLUIRI SENZAȚIONALE din CULISELE scandalurilor în care a fost implicat actorul

Celebrul VAN DAMME, BĂTUT MĂR la București. Codin Maticiuc, DEZVĂLUIRI SENZAȚIONALE din CULISELE scandalurilor în care a fost implicat actorul

Și Jean-Claude van Damme mai ia bătaie, nu-i așa? Și, dacă se întâmplă și pe plaiurile noastre mioritice, atunci dezvăluirile sunt, de-a dreptul, senzaționale. Mai exact, celebrul actor Jean-Claude van Damme a ajuns de două ori în România, unde s-au turnat filmele în care era personajul principal. În ciuda faptului că este un luptător de arte marțiale cunoscut, el a ”încasat-o” de fiecare dată Codin Maticiuc a fost martor la scandal și a povestit cum s-a întâmplat.

În cel mai recent episod din emisiunea noizz.ro, care este moderată chiar de Codin, împreună cu Otrava, bloggerul a povestit totul.

„L-au bătut de vreo două ori pe Van Damme, la București. Avea două probleme, ieșea fără bodyguarzi, lucru pe care Steven Segal nu îl făcea niciodată, el avea patru bodyguarzi, doi băieți negri imenși și doi bulgari, primiți cadou de la premierul Bulgariei, plătiți de ăla pe viață, ceva în genul ăsta, și pe ăștia patru îi avea cu el și, mă rog, a ieșit cu tata la un vin și l-a întrebat tata, și i-a zis: van Damme avea două chestii, ieșea fără bodyguarzi și atunci lumea o mai căuta cu el și doi la mână, nu voia să plătească nota.

Van Damme, refuz clar…

Știu un caz real, i-a adus nota de plată și a zis că nu vrea să plătească, că el e Van Damme, lucru care, sincer acum, patronul nu trebuia să îi trimită nota niciodată, dar dacă tot ți-a trimis-o, o plătești. Și uite așa l-au ars niste bodyguarzi, o dată, da, l-au bătut bodyguarzii”, a povestit Codin Maticiuc.

Sfatul lui Maticiuc pentru Bendeac…

“Acum vreo cinci ani, când m-am cunoscut cu Bendeac și mă întreabă << băi, Codine, dar ce îți trebuie bodyguarzi? >> și îi spun că pe oriunde merg, mai ales prin afară, dar și în țară, la mare, la munte, efectiv sunt unii care vor să îi dea o palmă, așa fără motiv, și nu au ceva visceral împotriva mea. Și îmi zice: << Hai, mă, că exagerezi, sunt fițele tale, te uiți urât >>. Vă jur, sunați-l, faceți ce vreți… Pleacă omul la Timișoara, nu știu cu ce treabă, și îmi zice că vrea să iasă, iar eu i-am spus dacă nu vrea să îi dau un băiat de acolo, care, practic, controlează toată viața de noapte și mi-a zis << lasă-mă cu prostiile tale, eu mă duc normal, la bar, eu nu am figurile tale >> și mă jur, sunați-l, că omul trăiește și vă spune. Apoi mă sună și îmi spune: << Băi, era să mă omoare la Timișoara >> și începe să îmi povestească, era la bar, nu a făcut nimic și erau niște fete care au venit să vorbească cu el, credea că sunt singure, iar la scurt timp a fost pus la pământ. După ce mi-a povestit cum s-a întâmplat și ce credeți, când îmi zice cine l-a pus jos, era omul meu”, a mărturisit bloggerul, citat de cancan.ro.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.