Vali Vijelie, reclamat la Poliţie că şi-a răpit amanta

Vali Vijelie, reclamat la Poliţie că şi-a răpit amanta

Cântăreţul Vali Vijelie a fost reclamat, ieri, la poliţie, pe motiv că şi-ar fi răpit amanta. El a fost audiat de oamenii legii şi este cercetat pentru lipsire de libertate, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Vijelie a fost reclamat la Secţia 26 din Bucureşti de rudele fostei sale iubite, Ionela, dar şi de patronii unui salon de înfrumuseţare, care susţin că manelistul le-ar fi răpit o angajată şi le-ar fi vandalizat autoturismul. Aşa cum reiese din declaraţiile martorilor, cântăreţul s-ar fi dus la salonul de înfrumuseţare, situat pe strada Anton Bacalbaşa, în jurul orei 16.00. În interior se afla iubita - care, potrivit celor povestite de cei apropiaţi, se despărţise de cântăreţ de curând - trei prieteni ai acesteia, precum şi angajaţii şi patronul salonului la care tânăra lucra ca manichiuristă. Ajuns acolo, se pare că manelistul ar fi bătut cu pumnii în uşă. În acel moment, patronii speriaţi ar fi scos-o pe angajată pe o fereastră şi ar fi ascuns-o în maşina lor. Nu au reuşit să plece cu ea, pentru că Vijelie, însoţit de patru prieteni, ar fi sărit pe capota maşinii şi ar fi spart parbrizul, apoi ar fi fugit cu fata de la faţa locului. Poliţiştii confirmă faptul că au primit o sesizare la numărul de urgenţă 112, ieri, în jurul orei 16.00, dar spun că fata nu a depus încă plângere pentru răpire.

„Poliţia Capitalei a fost sesizată despre faptul că o tânără ar fi fost luată cu forţa de către mai mulţi bărbaţi şi introdusă într-o maşină. Tânăra a fost contactată şi găsită câteva minute mai târziu la domiciliu şi a refuzat să facă orice declaraţie. A spus că nu i s-a întâmplat nimic”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca. Manelistul a negat acuzaţiile ce i se aduc, ba chiar s-a amuzat pe seama lor:„Nu ştiu ce acuzaţii mi s-au adus. Este o glumă. Nu am fost implicat în absolut nimic”. Cu toate acestea, "telenovela" este în atenţia poliţiştilor de la Secţia 26.

"Au fost audiaţi mai mulţi martori, inclusiv Vijelie. Urmează să se stabilească cu certitudine cine se face vinovat de distrugere. Atât Vijelie cât şi cei care l-au însoţit sunt cercetaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cât priveşte fapta de lipsire de libertate în mod ilegal, aceasta va fi confirmată sau infirmată în funcţie de declaraţiile tinerei", au explicat pentru EVZ surse judiciare.

Ne puteți urmări și pe Google News