Evenimentul Zilei > Politica > Valeriu Steriu: UNPR va nominaliza un candidat pentru Primăria Sectorului 2
Valeriu Steriu: UNPR va nominaliza un candidat pentru Primăria Sectorului 2

Valeriu Steriu: UNPR va nominaliza un candidat pentru Primăria Sectorului 2

UNPR doreşte să aibă propriul candidat la Primăria sectorului 2, pentru că are o organizaţie "foarte puternică", a declarat marţi preşedintele partidului, Valeriu Steriu, care a precizat că se fac sondaje de opinie în acest sens.

Întrebat dacă UNPR va susţine un eventual candidat propus de PSD la Primăria sectorului 2, Steriu a spus că acest lucru rămâne de discutat.

„Avem cel puţin patru nume”

"Rămâne de discutat. UNPR-ul are organizaţie foarte puternică la sectorul 2 şi în mod real intenţionăm să punem în dreptul acestei organizaţii un candidat al UNPR. Este prioritatea noastră. Pe placul UNPR este o variantă de la UNPR la sectorul 2. Le analizăm, suntem în sondaje în următoarele trei zile. Cel puţin patru nume, care sunt în clipa de faţă în măsurători, vor genera un posibil candidat", a afirmat Steriu, citat de Agerpres.

Protocolul cu PSD, în aer

Întrebat cum rămâne cu protocolul cu PSD la Bucureşti în condiţiile în care Neculai Onţanu nu mai candidează, Steriu a spus că sunt discuţii, iar un punct de vedere va fi avansat până la data de 6 aprilie. "Suntem în discuţii şi cu PSD pe acest protocol. Discuţiile vor continua în această săptămână, până la 6 aprilie, când se depun alianţele pre-electorale, vom avea un punct de vedere comun sau independent", a explicat Valeriu Steriu.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: