Valeriu Argaseala, noul manager al Stelei

Valeriu Argaseala, noul manager al Stelei

Gigi Becali a declarat astazi ca Mihai Stoica a demisionat din functie, magnatul din Pipera numindu-l in locul sau pe actualul director executiv al clubului.

"E oficial, Mihai Stoica nu mai e la Steaua! Nu mai conteaza de cand si de ce s-a intamplat acest lucru. In locul sau l-am numit pe Valeriu Argaseala. Mai multe o sa aflati zilele urmatoare", a declarat Gigi Becali, care a refuzat sa dezvaluie care au fost motivele despartirii dintre Mihai Stoica si Steaua.

"Am renuntat si eu la functia de presedinte, nici eu nu mai sunt presedinte. Nici nepotii mei nu mai sunt in Consiliu de Administratie. Eu conduc Steaua pana la moarte, dar nu mai sunt presedinte. Inseamna ca nu am fost bun presedinte, daca Steaua a ajuns in situatia care este. Am lasat haturile prea multa vreme. Mi-am dat seama ca nu mai merit si mi-am dat mie singur demisia'', a precizat Gigi Becali.

"Presedintele nu va mai fi ca Becali pana acum, sa stea la Palat si sa semneze actele. Cine este preseduinte trebuie sa munceasca. Eu doar voi da ordine, voi fi amiralul suprem. Singur m-am dat afara. Steaua a ajuns la momentul cand am tras o linie. Pai ce sa fac? Am pus totul cap la cap si am dat pe toata lumea afara. Mihai a fost si el demis, desi spune ca si-a dat demisia. Pai, daca Dinamo, care se lauda ca are nu stiu cati investitori este la 15 puncte diferenta, desi am bagat de cinci ori mai multi bani in transferuri, nu trebuia sa-mi dau singur demisia?", a conchis patronul Stelei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Finantatorul stelist a afirmat ca tehnicianul Cosmin Olaroiu a ramas in functie pentru ca a muncit.

Becali a precizat ca noua structura era facuta din urma cu o luna, insa nu dorea anuntarea ei decat la finalul campionatului. "Dar acum, din moment ce s-a aflat... Totul s-a oficializat vineri, intr-o adunare generala", a adaugat Becali.

In ultima perioada, fostul manager al Stelei, Mihai Stoica, nu a mai fost prezent la meciurile formatiei lui Cosmin Olaroiu, acuzand unele probleme de sanatate.

Dupa doua zile in care nu a discutat cu nimeni de la club, Stoica a explicat in cadrul unor emisiuni televizate ce s-a intamplat la Steaua de la venirea sa.

Acesta si-a asumat si unele dintre nereusitele gruparii din Ghencea, dar a insistat si asupra performantelor reusite in cei cinci ani petrecuti la Steaua.

In declaratiile facute, Stoica a dat de inteles ca s-a produs o ruptura intre el si echipa, dar a infirmat ca vrea sa plece de la Steaua.

Mihai Stoica facea parte din conducerea administrativa a FC Steaua de la 1 iulie 2002. El a ocupat initial functia de director executiv al AFC Steaua, din care a demisionat in martie 2003, pentru a ocupa postul de presedinte executiv al societatii comerciale Steaua SA, in cadrul careia AFC Steaua detinea actiuni.

In 2005, functia lui Stoica a devenit aceea de manager general, iar presedinte executiv a fost numit fostul fotbalist al Stelei, Marius Lacatus.

ACTUALIZARE 16:00

 

"MM" Stoica, dezamagit

Fostul manager general al FC Steaua a declarat ca este "putin dezamagit" de faptul ca Valeriu Argaseala nu l-a anuntat ca va prelua functia de presedinte al Consiliului de Administratie, desi el este cel care l-a adus in club "cand nu i se prevedea o cariera stralucita".

"Nu pot decat sa-i tin pumnii. Sunt putin dezamagit pentru ca m-as fi asteptat ca omul pe care eu l-am adus langa mine cand nu i se prevedea o cariera stralucita sa ma fi anuntat macar cu cateva ore inainte ca a acceptat sa preia functia respectiva. Probabil n-a vrut sa ma raneasca, desi stia demult ca vreau sa renunt", a spus Stoica.

"E un moment greu pentru mine, oricat as incerca sa maschez, este o zi trista. E greu de spus ca am fost demis, mi s-a acceptat demisia. Dar acum, ca a acceptat-o, se poate spune si ca am fost demis, pana la urma asta conteaza mai putin. Prea multe motive care m-au determinat sa renunt la clubul pe care l-am iubit atat de mult nu voi da. E capat de drum. Ne-am despartit in relatii sa spunem cordiale si n-are rost sa aruncam cu acuze in stanga si-n dreapta", a punctat Mihai Stoica.

Fostul manager general a precizat, in cadrul unei conferinte de presa, ca maine se va prezenta la club pentru a semna actele care vor atesta despartirea de echipa din Ghencea.

In acelasi timp, Mihai Stoica a spus ca va merge maine la stadion pentru a-si lua la revedere de la jucatori si de la ceilalti colaboratori.