Cristi Borcea a fost condamnat joi seara la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedării terenurilor de la malul mării. Sentința este definitivă și vestea este o lovitură dură pentru familia lui, acum când Valentina Pelinel, soția lui, este însărcinată cu gemene.

Valentina Peline a fost o iubită model în tot timpul în care fostul acționar de la Dinamo s-a aflat în închisoare. L-a crescut singură pe fiul lor, Milan, și a așteptat ca el să fie eliberat pentru a deveni soția lui. Fericirea lor a fost, însă, umbrită de faptul că judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au decis ca Borcea să meargă din nou la închisoare. Chiar în această dimineață el s-a predat și a fost dus cu duba la penitenciarul Rahova.

În urmă cu 3 săptămâni Valentina a publicat o declarație de dragoste emoționantă pentru Cristi Borcea în care susține că îi va fi mereu alături soțului ei, chiar și în momente grele,scrie Wowbiz.

„Unul langa altul, fata in fata, mereu impreuna, chiar si in momentele cand totul parea pierdut. Uneori, viata bate filmul si iubirea invinge. Iubitul meu, sotul meu, tatal copiilor mei, partenerul si prietenul meu, toti in acelasi om, pe care l-am ales si pe care inainte de a-l iubi, il respect si admir”, a scris Valentina Pelinel pe pagina ei de Facebook pe data de 16 ianuarie, de ziua lui Cristi Borcea. 

Te-ar putea interesa și: