Evenimentul Zilei > Actualitate > Valea Oltului: un bărbat a atacat cu bâta o mămică și pe fetița acesteia
Valea Oltului: un bărbat a atacat cu bâta o mămică și pe fetița acesteia

Valea Oltului: un bărbat a atacat cu bâta o mămică și pe fetița acesteia

În plin scandal privitor la cazurile din Caracal, un bărbat etichetat drept ,,psihopat” a atacat o mămică şi pe fetiţa acesteia, de aproximativ patru ani, cu o bâtă, în plină stradă.

Martor al acestui episod dramatic, jurnalista Adina Mutăr l-a descris pe pagina sa de Facebook. ,,Psihopați în libertate. Valea Oltului, Dealul Negru, vineri. Semafor, drum în lucru. Șir de mașini pe dreapta. Se stă și se stă. În afară de plictiseală, mai sunt și alte nevoi, mai ales pentru copii. Pe dreapta, niciun loc unde puteai să te ascunzi. Pe stânga, un intrând.

O mașină iese din rând și oprește acolo. Coboară o femeie tânără cu o fetiță de vreo 3, 4 ani. Se duc în spate, unde sunt niște tufișuri, niște copaci, dar se întorc în fugă spre mașină, urmărite de psihopatul ăsta din poză, care le amenința cu o bâtă.

Cele două urcă în mașină, șoferul iese și încearcă să-i spună ceva cretinului, dar ăla vine în fugă, agitând bâta. Mașina intră în rândul din dreapta, dar psihopatul ăsta s-a dus după ea, cu bâta ridicată. Îmi pare rău că n-am găsit aparatul mai repede. Aici se întorcea în vizuina lui de lighioană” încheie jurnalista relatarea acelui episod.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: