"Am contestat aceste fapte. Susţin în continuare că sunt nevinovată pentru faptele pentru care sunt acuzată şi sunt aici pentru a demonstra acest lucru", a spus Manuela Gonzalez.

În dimineaţa zilei de 31 octombrie 2008, corpul carbonizat al lui Daniel Cano, 58 de ani, a fost găsit pe bancheta din spate a vehiculului său incendiat, nu departe de locuinţa lui din Isere, în valea Gresivaudan.

Ancheta a concluzionat rapid că a fost vorba despre o incendiere, iar analizele toxicologice au arătat prezenţa a trei somnifere diferite în sângele victimei. În urma percheziţiilor, poliţia a descoperit că existau tensiuni în cuplul format din Daniel Cano şi Manuela Gonzalez, adepţi ai jocurilor de noroc.

Căutând în trecutul Manuelei Gonzalez, anchetatorii au descoperit că patru dintre iubiţii ei au fost victime ale unor intoxicări suspecte. Doi dintre ei au fost internaţi în stare gravă, iar doi au murit.

Dacă va fi găsită vinovată, Manuela Gonzalez riscă să fie condamnată la închisoare pe viaţă. Verdictul este aşteptat vineri, transmite Agerpres.