Vadim de ziua lui Băsescu: "E ţăran de Babadag"

Vadim de ziua lui Băsescu: "E ţăran de Babadag"

Preşedintele Traian Băsescu împlineşte astăzi 57 de ani.

Şeful statului nu şi-a programat nicio acţiune oficială, urmând să-şi împartă ziua între Palatul Cotroceni, unde obişnuieşte să ciocnească o cupă de şampanie cu angajaţii preşedinţiei, şi familie.

Un "La mulţi ani" sec

Până în prezent nu a primit decât ironii din partea unor lideri politici. "Băsescu este mai ţăran, nu ştie cum e cu şampania, dar îi voi explica eu", a declarat Corneliu Vadim Tudor la adresa şefului Statului, iar Călin Popescu Tăriceanu a rostit un "La mulţi ani" sec şi convenţional.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Am avut o mare emoţie aseară, am plâns în faţa casei pe bordură, timp de 2 ore ca un cocoşat lipit de gard şi m-am gândit la destinul acestui brav marinar", a afirmat liderul PRM, aflat în Parlament la citirea moţiunii de cenzură a PDL.

În încheiere, Corneliu Vadim Tudor s-a oferit să ofere lecţii preşedintelui despre băuturile fine. "Dacă doreşte să facă o petrecere aş bea un pahar de şampanie cu el. El fiind mai ţăran din Babadag sau Murfatlar, nu ştie cum e cu şampania dar îi voi explica eu", a încheiat ironic Vadim.

Anul trecut, preşedintele s-a întors de la Sinaia, unde se afla pentru sfârşitul de săptămână, să facă o conferinţă de presă referitoare la situaţia românilor din Italia. Tot la munte, alături de familie şi câţiva politicieni apropiaţi, a fost şi pe 4 noiembrie 2006, în primul an de mandat petrecându-şi ziua de naştere la vila de protocol de la Neptun.

ŞTIRE ACTUALIZATĂ LA ORA 13:55