Evenimentul Zilei > Actualitate > Urmărire ca-n filme la Timișoara. Un polițist a fost lovit, trei mașini avariate
Urmărire ca-n filme la Timișoara. Un polițist a fost lovit, trei mașini avariate

Urmărire ca-n filme la Timișoara. Un polițist a fost lovit, trei mașini avariate

Un polițist care a încercat să prindă un infractor a fost bătut de acesta. Mai mult, ajutat de prierteni, bărbatul a reușit să scape, după ce a accidentat trei mașini, iar acum poliția e pe urmele lor. Incidentul s-a întâmplat seara trecută. Până acum a fost depistată numai o femeie din grup.

În jurul orei 17.00, polițiștii Secției 1 Timișoara au depistat în trafic un autoturism în care se afla un bărbat pe numele căruia era emis un mandat de aducere, fiind bănuit de comiterea mai multor furturi din autoturisme.

Oamenii legii au efectuat semnalul regulamentar de oprire. Cel de la volan nu a oprit și a urmat o fază demnă de filmele de acțiune. ”Întrucât conducătorul autoturismului nu a oprit la semnal, s a procedat la urmărirea acestuia în trafic, iar la un moment dat șoferul a pierdut controlul autoturismului acrosand trei autoturisme parcate. În momentul încătușarii bărbatului pe numele căruia era emis mandatul de aducere, alte persoane au intervenit pentru a-l ajuta, reușind să îi asigure scăparea, iar un polițist a fost lovit. Persoanele implicate s-ar fi ascuns într-un imobil, unde, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au depistat un pistol cu gloanțe de cauciuc, însă cei în cauza nu au fost găsiți. La activități a fost solicitat sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale. În cauză, polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, în vederea depistării persoanelor implicate și dispunerea măsurilor legale față de acestea”, transmite Biroul de Presă al Poliției Timiș.

O femeie, de 41 de ani, implicată în ”evadarea” de la Secția 1 a fost depistată noaptea trecută și reținută pt 24 de ore sub aspectul savarsirii infracțiunii de ultraj.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: