MĂNÂNCĂ din GUNOI ca să facă economie. Cel mai ZGÂRCIT MILIONAR în DOLARI

MĂNÂNCĂ din GUNOI ca să facă economie. Cel mai ZGÂRCIT MILIONAR în DOLARI

Dacă obişnuiai să priveşti invidie la cei bogaţi, acum ai un motiv în plus să-ţi schimbi părerea. Unii milionari se îmbogăţesc prin metode ciudate şi se umilesc oricât de mult pentru câţiva cenţi în plus.

După ce a făcut economii la sânge toată viaţa, o femeie din Statele Unite a ajuns milionară în dolari. În prezent, Victoria Hunt deţine mai multe proprietăţi şi este implicată în câteva afaceri de succes.

Cu toate acestea, femeia îşi trăieşte viaţa într-o sărăcie dusă la extrem. Face duş la sala de fitness şi urinează în sticlă, ca să nu consume apă acasă. Mai mult, preferă să mănânce din gunoi, decât să cumpere mâncare pe care să o ţină în frigider. Oricum, frigiderul este programat să funcţioneze doar 12 ore pe zi, pentru ca pe factura de curent electric să fie trecută o sumă cât se poate de mică. Cu averea pe care o deţine, femeia şi-a permis să se pensioneze la doar 48 de ani şi să se implice în afaceri pe care le gestionează de acasă.

Însă viaţa Victoriei Hunt nu a fost mereu aşa. Cu 25 de ani în urmă, femeia era o mamă care-şi creştea copilul singură, nevoită să trăiască din ajutoare sociale.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Mi-e teamă să nu cumva să ajung iar săracă", îşi motivează ea stilul de viaţă actual."Îmi place să strâng bani. Simt o plăcere imensă când găsesc monede pe jos", adaugă Hunt, citată de huffingtonpost.com.