Evenimentul Zilei > Actualitate > Urâte, dar cu vino-ncoa!
Urâte, dar cu vino-ncoa!

Urâte, dar cu vino-ncoa!

Sunt iubite de public şi considerate ca fiind sexy, chiar dacă nu au trăsături perfecte.

Este vorba despre vedete cărora le este de ajuns atitudinea sau ţinuta pentru a fi convingătoare. Iar câteva dintre aceste VIP-uri chiar sunt dovada vie că nu contează ce "mutră" ai, ci cum o "porţi"…
Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith nu este înzestrat cu cine ştie ce calităţi fizice, dar cu toate acestea este asaltat de o mulţime de fane.
Chiar dacă are o vârstă, Steven reuşeşte să mai frângă inimi cu atitudinea sa sexy. Cel mai adesea îi place să spună: “Încă îmi mai iubesc fostele, dar mă atrag şi multe femei pe care le întâlnesc".

Lumea râdea de Lady Gaga

Actriţa Sarah Jessica Parker nu este o frumuseţe, dar toată lumea spune că are un farmec personal cu totul deosebit, serialul "Totul despre sex" transformând-o în una dintre cele mai sexy şi plăcute vedete.
Este o vedetă cu un statut special: admirată de toate femeile, dar considerată insuportabilă de către mulţi bărbaţi! Stefani Joanne Angelina Germanotta, alias Lady Gaga, este considerată excentrică şi simpatică, dar nu frumoasă.
Gaga spune că în timpul liceului era "foarte delicată, foarte silitoare, foarte disciplinată", dar "cam nesigură", şi deoarece lumea “râdea de mine pentru că eram prea provocatoare sau prea excentrică, m-am calmat. Eram ca o ciudată."
Aranjată de…bisturiu, dar cu zâmbet simpatic, Kirsten Dunst arată în prezent chiar bine. Cu toate astea, numele ei este adesea mentionat pe forumurile internaţionale la discutiile despre cele mai …"urâţele" actriţe, dar cu bun simţ!.
Vedeta, îndrăgostită nebuneşte de Brad Pitt prin anii 2005-2006, mărturiseşte că cel mai mult îşi doreşte să aibă copii şi să trăiască o viaţă liniştită, departe de Hollywood şi de Manhattan.

<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/qrO4YZeyl0I" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/8v626CMvM5Q" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News