Uraganul Sandy "a inundat" Twitter

Uraganul Sandy "a inundat" Twitter

Reţeaua de socializare Twitter a fost inundată de aproximativ 20 de milioane de mesaje legate de uraganul Sandy, care au fost scrise şi trimise în mai puţin de o săptămână, a declarat grupul vineri, relatează AFP.

Aproximativ 20 de milioane de tweet-uri care conţin cuvintele "uragan" sau "Sandy" au fost trimise între sâmbătă, 27 octombrie, şi joi, 1 noiembrie, a indicat reţeaua de socializare pe contul său @twitter, potrivit Agepres.

  • Cum arată New York-ul după URAGANUL SANDY | FOTOGALERIE

Tweet-urile care menţionează o "donaţie de sânge" nu au fost niciodată atât de multe de un an. Un vârf în conexiunile new-yorkezilor a fost înregistrat luni, seara în care uraganul a ajuns deasupra uscatului, la orele locale 21.00. În aceeaşi seară, Sandy a reprezentat 20% din toate căutările pe Twitter.

  • Nord-estul SUA revine la viaţă după uraganul Sandy

În această perioadă dificilă, internauţii americani au luat cu asalt, de asemenea, aplicaţia dedicată postării de fotografii Instagram pentru a arăta lumii cum au trăit trecerea ciclonului Sandy: aproape un milion de fotografii legate de furtună au fost postate în câteva ore. CITEŞTE ŞI:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • VIDEO Obama către sinistraţii uraganului Sandy: "Vă vom sprijini pe termen lung"
  • GALERIE FOTO de pe străzile din New York după URAGANUL SANDY
  • O româncă în mijlocul URAGANULUI SANDY. O poveste spectaculoasă şi IMAGINI IMPRESIONANTE de la faţa locului