Uniunea Europeană IMPUNE „TIRANIA PENITENȚEI”. Care este cu adevărat PĂCATUL „omului alb”?

Uniunea Europeană IMPUNE „TIRANIA PENITENȚEI”. Care este cu adevărat PĂCATUL „omului alb”?

Bruckner denunță ecumenismul ipocrit și caricatural al elitelor și vorbește deschis despre superioritatea istorică a națiunilor de pe bătrânul continent: "Fără îndoială că Europa a dat naştere unor monştri, dar, în acelaşi timp, a dat naştere unor teorii care fac posibilă înţelegerea şi distrugerea acestor monştri." (...) „Se poate spune, mai degrabă, că Europa și-a învins monștrii, a abolit sclavia, a abandonat colonialismul, a învins fascismul, a făcut KO comunismul. Ce alt continent mai poate afișa un astfel de bilanț?“

Pledoaria lui Bruckner pentru Europa, publicată în 2004, nu a schimbat nimic din atitudinea establishmentului. Atenți să nu stârnească niciun fel de sensibilități rasiale, politicienii progresiști nu par deloc impresionați de soarta propriilor popoare, în vreme ce deplâng public drama (reală, în multe cazuri) a bieților imigranți. Politica oficială este "omul alb a adus cu sine durerea şi ruina oriunde s-a dus". În schimb, „Sudul”, cum numește Bruckner „lumea a treia”, este inocentul perpetuu, bunul sălbatic. E dovada supremă de adevărat rasism a elitelor europene, care refuză să le dea celor din afara societăților născute în Europa sau din imigranți europeni dreptul de a-și decide singuri soarta. Problema care revine mereu este "ce putem face pentru Sud, în loc să se întrebe ce poate face Sudul pentru el însuşi."

Dincolo de considerațiile lui Bruckner, eu cred că marele păcat al rasei albe, în ochii progresiștilor, este eficiența (care își are originea în spiritul întreprinzător și aplecarea spre știință și tehnologie). Nu omul alb a inventat cruzimile îngrozitoare ale hoardelor lui Gingis Han, sclavia africană, războaiele de cucerire sau înrobirea învinșilor. Ceea ce a făcut într-adevăr a fost să ducă pentru câteva sute de ani toate aceste monstruozități la un nivel, industrial, bazndu-se pe superioritatea sa tehnică. Dar v-ați imaginat vreodată ce ar fi urmat pentru Europa și lumea întreagă dacă arabii n-ar fi fost învinși la Tours sau turcii ar fi cucerit Viena? Vreme de sute de ani Europa a fost o cetate asediată. N-au fost occidentalii singurii care au visat să conducă lumea și nu sunt nici acum. Iar indusa vinovăție a Europei nu este altceva decât un atu în mâinile adversarilor națiunilor albe. Pentru că aceste națiuni sunt singurele care îi pot împiedica pe globaliști să instituie o tiranie mondială.

 

Ne puteți urmări și pe Google News