„Unele piese sunt NAŞPA”. Mihai TRĂISTARIU, declaraţii-ŞOC

„Unele piese sunt NAŞPA”. Mihai TRĂISTARIU, declaraţii-ŞOC

Ascultătorii postului Kiss FM au putut afla astăzi de la Mihai Trăistariu că artistului i s-au oferit deja 60-70 de piese pentru a participa la Eurovision.

Şi cu implantul de păr cântăreţul stă bine, acesta declarând în direct la Kiss FM că „părul din faţă creşte!”, dar a rămas, totuşi, cu o zonă cu chelie.

Şapte odată

„Mi s-a întâmplat un lucru: după 2006, când am fost eu (n. red. - la Eurovision), foarte mulţi compozitori străini s-au gândit an de an - Hai să încerc cu ăla care făcea trilurile alea, şi mi-au tot trimis piese. Anul acesta am primit o grămadă de piese. Am anunţat că am primit 24 de piese acum o lună, străinii au dat pe site-urile străine, după care văd că au început să-mi trimită câte şapte odată. Îmi trimite câte unul din Suedia: Nu vrei să-mi cânţi şi mie o piesă la Eurovision?”, a povestit Trăistariu la Kiss FM.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Vă anunţ în premieră că sunt şi unele naşpa, n-am ce să fac cu ele. Sunt vreo două strălucite. Săptămâna viitoare le înregistrez şi după aceea mă decid. Cred că o să fac pe Facebook un sondaj”. Cât priveşte părul, Trăistariu a „dezvoltat”: „Părul din faţă creşte. În spate, unde n-am plantat, a rămas chelie. În spate, unde e vortexul. Acolo nu mai avea de unde să-mi pună şi am zis: Hai să vedem ce iese în faţă!”.