Evenimentul Zilei > Politica > UNDE va petrece Liviu Dragnea 1 Mai
UNDE va petrece Liviu Dragnea 1 Mai

UNDE va petrece Liviu Dragnea 1 Mai

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că va merge de 1 Mai la pescuit. El a rememorat vremurile când exista o acţiune organizată în partid pentru a sărbători Ziua Muncii.

De data aceasta liderul PSD va da la undiță undeva în România, nu în ocean ca în vacanța exotică de Paște.

"Sunt totuşi câteva zile libere şi mulţi colegi de-ai mei vor participa în sate, la oraşe, unde se organizează tot felul de acţiuni. Nu există o acţiune stabilită sau un pachet de acţiuni stabilit în partid pentru aceste zile. Au trecut vremurile alea. Când eram mic ne îmbrăcam ca toţi elevii mici, în cămaşă albă, cu cravată. Era şi o băscuţă albă, eu aveam şi un şnur că eram comandant de detaşament, se luau după note, şi mergeam la câteva acţiuni, după aia mergeam şi eu la pădure. Ce puteai să faci de 1 Mai? Mergeam în Zăvoi, pe Dâmbovnic, e un râu în nordul judeţului Teleorman unde mergeam la pescuit, dar la pescuit cu undiţa din trestie. De atunci am această boală", a spus Dragnea, citat de News.ro.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, săptămâna trecută, că a fost în vacanța de Paște la pescuit, evitând să precizeze unde anume a pescuit, și a infirmat zvonurile potrivit cărora ar fi fost la un circuit de Formula 1. 

”Am fost la pescuit, dar nu o să vă spun unde. Sunt două motive, în primul rând cei care sunt susținuți financiar să mă urmarească peste tot zi și noapte, cred că ar trebui să muncească serios pentru acei bani, iar în al doilea rând cred că aș pune într-o situație jenantă pe cei cu care am fost la pescuit, sigur se vor trezi cu vreun investigator pe cap”, a spus Dragnea. 

Întrebat dacă a fost o captură mare, Dragnea a răspuns că pescuitul în ocean este total diferit față de pescuitul la știucă.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: