Cursuri şi seminarii, momente de dans, lansări în exclusivitate, toate vor face parte din cele peste de 50 de activităţi educative şi distractive, organizate în cadrul ediţiei de toamnă

Asa cum şi-au obişnuit vizitatorii la fiecare editie, expozanţii Baby Boom Show au pregătit şi de aceasta data oferte speciale şi discount-uri care sunt valabile doar în cele patru zile de eveniment. Târgul poate fi vizitat în perioada 6-8 septembrie, între orele 10:00 – 19:00, pentru data de 9 septembrie programul de vizitare fiind scurtat cu o oră, până la 18:00.

 

Show culinar la Bucharest Street Food Carnival

Bucureștiul este, în acest început de septembrie, capitala streetfoodului european! Bucharest Street Food Carnival, cel mai mare eveniment de streetfood de pe continent, are loc, între 6 și 9 septembrie, la Romexpo și merită să se afle pe agenda ta de gurmand adevărat!

Cu invitați speciali din rândul chefilor cunoscuți din gastronomia mondială și demonstrații culinare ale celor mai renumiți bucătari români, precum Adi Hădean, Nico Lontras, Joseph Hadad, Nicolau Tand și mulți alții, zone de food pentru toate gusturile și pasiunile, cum sunt Burger Street, Gourmet Arena, Mexican Village sau FoodTruck Boulevard și concerte live, de excepţie (Patrice, Delinquent Habits, Editors DJ Set ft. Russell Leetch and Elliott Lion, J. Bernard, Subcarpați sau Şuie Paparude), Bucharest Street Food Carnival se anunţă un eveniment pe cinste.

 

Bucharest International Dance Film Festival

Cea de-a patra ediție a Bucharest International Dance Film Festival va avea loc în perioada 6 – 9 septembrie 2018, găzduit de șase spații din Capitală. Tema ediției de acum este „(re)tracing” – urmele pe care timpul le-a lăsat în viețile oamenilor și ale comunităților din care fac parte. Evenimentele se vor desfășura la Cinema Elvire Popesco, CNDB – Centrul Naţional al Dansului Bucureşti, DESCHIS Gastrobar, Deschis Atelier, Linotip – Centru Independent Coregrafic, Cinetic și Qreator by IQOS. Anul acesta, artiștii sunt invitați să participe la două workshopuri pe bază de înscriere – Stories in Movement – Dance Film Development Lab (pentru creatorii de film) și Workshop Adrien Ouaki (pentru dansatori, coregrafi și actori cu un nivel intermediar și avansat).