Evenimentul Zilei > Actualitate > Unde duce rețeaua de trafic din cazul Caracal. Alexandra, ținută prizonieră de șeici?
Unde duce rețeaua de trafic din cazul Caracal. Alexandra, ținută prizonieră de șeici?

Unde duce rețeaua de trafic din cazul Caracal. Alexandra, ținută prizonieră de șeici?

Se înmulțesc ipoteze referitoare la soarta Alexandrei Măceșanu, tânăra răpită la finalul lunii iulie de Gheorghe Dincă. Unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu vine cu o nouă teorie bombă. A ajuns într-un harem!

Deși Dincă a mărturisit că a ucis-o pe fată, sunt tot mai puțini cei care cred că aceasta ar fi moartă.

Mai multe informații arată că Alexandra Măceșanu ar fi fost sechestrată după răpirea ei de Gheorghe Dincă și apoi trimisă în Italia ca prostituată. Mama Alexandrei și unchiul ei, Alexandru Cumpănașu, au fost în Italia, au făcut plângeri și la autoritățile de acolo, după ce au existat persoane care au susținut că au văzut-o pe tânără într-o zonă în care se află prostituatele.

Acum, Alexandru Cumpănașu susține acum că Alexandra ar fi putut fi cumpărată de un milionar arab, pentru haremul lui.

Se știe că în lumea arabă au mai existat zvonuri de tinere cumpărate de bogătașii dornici de distracții.

„A fost traficată din România printr-o reţea albaneză din Bari şi predată unei filiere arabe, pentru că Alexandra a făcut parte, din păcate, din acele comenzi speciale de care anumite persoane din Orient, arabii în mod special, cei care sunt mai bogaţi şi au harem, au nevoie.

Este vorba despre oameni din Tunisia şi Maroc. A fost răpită pentru o astfel de reţea. Ultima mea informaţie este că a fost predată acestei reţele, în ciuda scandalului”, a declarat recent Alexandru Cumpănașu, scrie wowbiz.ro.