Evenimentul Zilei > Actualitate > Un tren de persoane implicat într-un accident. Traficul feroviar este blocat
Un tren de persoane implicat într-un accident. Traficul feroviar este blocat

Un tren de persoane implicat într-un accident. Traficul feroviar este blocat

Un incident feroviar a avut loc, marţi, în zona localităţii clujene Negreni.  Un tren de persoane care circula pe varianta Oradea-Cluj a acroşat un container care s-a desprins de la un autotren.

„Incident feroviar în apropiere de localitatea Negreni. În urmă cu puţin timp au fost alertaţi despre faptul că un container s-a desprins de pe un autotren şi a ajuns în zona căii ferate, un tren personal care circula în acel moment în zonă a acroşat containerul respectiv”, informează ISU Cluj.

Nu există persoane rănite

Un apel la 112 a anunțat că un container s-a desprins de pe un auto tren, care circula dinspre Huedin spre Oradea și a s-a răsturnat peste calea ferată, aflată în imediata apropiere. Chiar în acel moment circula un tren de călători, aparținând companiei Transferoviar, care a lovit containerul.

Potrivit sursei citate, nu sunt persoane rănite. În garnitura de tren se aflau opt pasageri, care nu au necesitat îngrijiri medicale.

„În acest moment se deplasează către locul incidentului o autospecială şi un echipaj SMURD. Din primele informaţii nu sunt anunţate persoane rănite”, se mai arată în informarea ISU Cluj.

Traficul feroviar, blocat

Conform IPJ Cluj, traficul feroviar este blocat. În prezent se lucrează pentru degajarea de urgență a căii ferate. Circulația rutieră se desfășoară dirijat, pe un singur sens estimându-se reluarea acestea în cel mai scurt timp posibil..

„Un tren care circula pe ruta Oradea – Cluj a fost avariat de un container căzut de pe un ansamblu de vehicule care se deplasa pe DN 1. În urma evenimentului nu au rezultat victime. Traficul feroviar este momentan blocat pentru degajarea containerului”, se arată în informarea IPJ Cluj, informează Agerpres.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: