Trenul Inter Regio care circulă pe ruta Cluj – Constanţa, pe o durată de 12 ore, a ajuns la destinaţie după 22 de ore. Trenul a plecat din gara clujeană duminică seară, iar la Petroşani a făcut primul popas neaşteptat, de aproximativ 5 ore, din cauza unor buşteni căzuţi pe şine, în urma fenomenelor meteorologice nefavorabile care au avut loc în ultima perioadă în România. 

Potrivit Ştirilor ProTV, călătorii s-au plâns că au călătorit în condiţii grele, într-o căldură infernală, fără apă şi mâncare. Mai mult de atât, aceştia nu au primit nicio explicaţie cu privire la această situaţie. 

După oprirea forţată de la Petroşani, locomotiva s-a defectat imediat după ce trenul a trecut de Bucureşti. Nu există informaţii unde s-ar fi produs a doua pauză neaşteptată, cert este că toţi călătorii au suportat căldura infernală peste 10 ore, fără să li se dea vreo explicaţie. 

"Suntem vizavi de Autostrada Soarelui, atât ştim. Cam de o oră stăm aici. Toata lumea e disperată. Azi noapte am stat 5-6 ore, acum o oră şi ceva. Că doar nu mergem in Afganistan", s-a plâns un călător prins în această experienţă neplăcută. 

Un alt tren care a plecat luni dinspre Constanţa spre Bucureşti a fost oprit de urgenţă, în câmp, după ce locomotiva a luat foc. Oficialii CFR nu au dat nicio explicaţie oficială cu privire la aceste evenimente care au avut loc în ultima vreme în cadrul companiei. 

Te-ar putea interesa și: