Un tren a întârziat din cauza unei veveriţe. Vezi cum a fost posibil | VIDEO

Un tren a întârziat din cauza unei veveriţe. Vezi cum a fost posibil | VIDEO

Trenuleţul unui parc de distracţii a fost nevoit să se oprească minute bune şi să aştepte ca o veveriţă să se mute din drum pentru a nu fi strivită.

Un trenuleţ dintr-un parc Disneyland s-a oprit brusc chiar înainte de a intra într-una dintre staţii. Mecanicul a observat că pe şină se află o veveriţă care, dacă trenul ar fi înaintat, urma să fie strivită. Mecanicul trenului s-a dovedit a fi o femeie cu inimă mare care nu a putut să facă o asemenea “crimă" aşa că a aşteptat până când veveriţa s-a hotărât să înainteze, spre deliciul celor care se aflau în staţia trenuleţului care au început să scoată telefoanele mobile şi să filmeze norocoasa veveriţă.

<object id="player_api" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.jokeroo.com/bin/player.swf?l5dm_5254" height="426" width="491"><param name="movie" value="http://www.jokeroo.com/bin/player.swf?l5dm_5254" /><param value="true" name="allowfullscreen" /><param value="always" name="allowscriptaccess" /><param value="high" name="quality" /><param value="#000000" name="bgcolor" /></object>

Ne puteți urmări și pe Google News