Evenimentul Zilei > Politica > Un trădător de la ”PMP” va fi exclus din partid după ce a votat moțiunea lui Dragnea
Un trădător de la ”PMP” va fi exclus din partid după ce a votat moțiunea lui Dragnea

Un trădător de la ”PMP” va fi exclus din partid după ce a votat moțiunea lui Dragnea

Șeful PMP Sălaj va fi exclus din partid pentru că a trădat la moțiunea de cenzură

Deputatul Liviu Balint (foto), de la PMP, și președinte al organizației Sălaj al acestui partid politic, le-a făcut colegilor lui o mare surpriză. În ziua votului moțiunii pentru demiterea guvernului Grindeanu, deputatul Balint nu a respectat decizia PMP, și anume ca nici un parlamentar să nu fie prezent în sala plenului Parlamentului.

Când și-a auzit strigat numele, Balint și-a primit bilele, cea albă și cea neagră, după care a votat, cel mai probabil, pentru demiterea guvernului. Probabil, Balint face parte din grupul parlamentarilor traseiști ademeniți de Liviu Dragnea pentru a vota moțiunea de cenzură, nefiind sigur de voturile deputaților și senatorilor PSD.

"Sunt mâhnit și dezamăgit de felul în care s-a comportat Liviu Balint la votul moțiunii de cenzură. Nu mai poate să facă parte în continuare din echipa noastră. Nu poți avea încredere într-un om care a trădat. Urmeaza sa fie exclus din PMP în totalitate, din toate funcțiile pe care le deține. Doresc să precizez faptul că Liviu Balint a ajuns in Parlament prin redistribuirea voturilor, nu prin votul direct al sălăjenilor”, a spus președintele executiv al PMP, deputatul Valeriu Steriu, pentru graiulsălajului.ro