Evenimentul Zilei > Actualitate > UN TOP INEDIT. A detronat vedete de talie mondială! Cine este cea mai FASCINANTĂ persoană din lume în 2014
UN TOP INEDIT. A detronat vedete de talie mondială! Cine este cea mai FASCINANTĂ persoană din lume în 2014

UN TOP INEDIT. A detronat vedete de talie mondială! Cine este cea mai FASCINANTĂ persoană din lume în 2014

Soţia actorului George Clooney, Amal Clooney, a fost desemnată cea mai fascinantă persoană din lume pe anul 2014.

Anunţul a fost făcut luni de celebra prezentatoare de televiziune americană Barbara Walters, citată de usatoday.com, conform Mediafax.

Amal Clooney, fostă Alamuddin, este o avocată de origine libaneză specializată în drepturile omului. Amal Alamuddin şi actorul american George Clooney s-au căsătorit în luna septembrie a acestui an.

Barbara Walters, autoarea acestei liste anuale, spune că nunta celor doi a fost "perfectă". Potrivit ABC News, prezentatoarea americană a lăudat mai ales pălăria şi rochia de mireasă purtate de Amal Clooney, care au fost create de designerul Oscar de la Renta.

Pe lista celor mai fascinanţi 10 oameni din lume din 2014 se mai află Taylor Swift, Michael Strahan, David Koch, Oprah Winfrey, Elon Musk, George R.R. Martin, Chelsea Handler, Neil Patrick Harris şi Scarlett Johansson.

Jurnalista Barbara Walters a fost prima femeie din lume care a prezentat un buletin informativ de seară la un post de televiziune. În luna mai a acestui an, ea s-a retras din activitate şi a pus, astfel, capăt unei cariere prestigioase care s-a întins pe durata a 53 de ani.