Evenimentul Zilei > Actualitate > Un tânăr se zbate între viață și moarte. S-a spânzurat în curtea casei
Un tânăr se zbate între viață și moarte. S-a spânzurat în curtea casei

Un tânăr se zbate între viață și moarte. S-a spânzurat în curtea casei

Un tânăr de 17 ani din Ucraina, aflat în vizită la niște rude în localitatea Decebal, se zbate între viață și moarte după ce s-a spânzurat în curte, deasupra fântânii. Din fericire acesta a fost descoperit la timp și transportat la spital. Prognosticul medicilor este însă rezervat cu privire la șansele de supraviețuire a tânărului.

Incidentul a avut loc în noaptea de 5 spre 6 decembrie.

Potrivit martorilor, în seara zilei de 5 decembrie, tânărul s-a certat cu prietena sa, fata spunându-i că îl părăsește. Supărat, acesta a băut peste măsură, iar câteva ore mai târziu s-a spânzurat.

„La ora 01.21 ambulanța este solicitată în Decebal pentru o persoană spânzurată care respira. Echipajul cu medic a găsit un tânăr de 17 ani în comă hipoxică profundă, care din afirmațiile martorilor s-a spânzurat în curte deasupra fântânii. Din fericire a fost găsit, lațul a fost tăiat, iar echipajul, după manevrele de susținere a funcțiilor vitale și imobilizarea coloanei cervicale a efectuat transportul la UPU”, spune dr. Lucian Tarța, purtător de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Satu Mare, scrie satmareanul.net

Doctorii sunt rezervați cu privire la șansele de supraviețuire ale acestuia.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: