Evenimentul Zilei > Actualitate > Un tânăr din odorheiul Secuiesc s-a SINUCIS, după ce a aruncat apartamentul în aer
Un tânăr din odorheiul Secuiesc s-a SINUCIS, după ce a aruncat apartamentul în aer

Un tânăr din odorheiul Secuiesc s-a SINUCIS, după ce a aruncat apartamentul în aer

După ce a provocat o explozie puternică în propriul apartamernt din Odorheiu Secuiesc, un tânăr s-a aruncat de pe bloc şi a murit.

Explozia s-a produs la un apartament situat într-un bloc cu patru etaje din Odorheiu Secuiesc, după ce un tânăr, proprietarul locuinţei, a provocat explozia lăsând deschise arzătoarele de la aragaz şi de la cuptor, a declarat şeful Centrului Operaţional al ISU Harghita, col. Ovidiu Dudu, conform Agerpres

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, când poliţiştii au ajuns la faţa locului, uşa de acces în apartament era smulsă de suflul exploziei, iar în locuinţă şi pe casa scării era un fum gros.

În timp ce poliţiştii încercau să stabilească dacă în interior se află victime, un locatar a anunţat că proprietarul apartamentului s-a aruncat de pe bloc. Acesta fost transportat de urgenţă la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Ovidiu Dudu a precizat că 30 de locatari ai blocului au fost evacuaţi de pompieri, cinci dintre ei ajungând la spital. Dintre aceştia, patru s-au intoxicat cu fum şi unul a suferit un atac de panică. Explozia a distrus apartamentul tânărului, dar şi geamurile de la alte cinci locuinţe şi uşile de la opt apartamente din bloc.

Echipa de anchetatori se află la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.