Evenimentul Zilei > International > Un șofer de 15 ani, urmărit de poliție, ca în filmele de acțiune. Cursa i-a lăsat muți pe locuitorii unui sat. VIDEO
Un șofer de 15 ani, urmărit de poliție, ca în filmele de acțiune. Cursa i-a lăsat muți pe locuitorii unui sat. VIDEO

Un șofer de 15 ani, urmărit de poliție, ca în filmele de acțiune. Cursa i-a lăsat muți pe locuitorii unui sat. VIDEO

Un minor s-a suit la volan, a fost reperat de polițiști și a dat bir cu fugiți atunci când oamenii legii au încercat să-l oprească.

O urmărire ca în filme a avut loc în Republica Moldova, la Nimoreni, raionul Ialoveni. Acolo unde locuitorii micuței localități au avut parte de un spectacol pe cinste. O mașină a fost urmărită de un echipaj al poliției, cu girofarul pornit, pe o distanță de mai mulți kilometri. Pentru că șoferul nu a vrut să oprească la semnele făcute de oamenii legii.

Imaginile filmate au fost postate pe rețelele de socializare și au făcut deliciul „internauților”. Urmărirea are loc pe un drum„ greu”, de țară, neasfaltat. Fapt ce pune la grea încercare ambele autoturisme. La un moment dat, mașinile intră pe câmp, apoi revin pe „circuit”. Șoferul care avea poliția pe urme s-a încăpățânat să nu oprească și să încerce să scape, pentru a nu fi sancționat.

La volan se afla un minor în vârstă de 15 anil, oprit cu greu de către polițiști. Se va alege cu o amendă drastică, iar părinții vor fi trași la răspundere

Olesea Gherman, ofiţerului de presă al Inspectoratului de Poliţie Ialoveni, a precizat că evenimentul respectiv s-a petrecut, luni, 29 martie, conform jurnaliștilor de la publika.md.

Polițiștii au reușit în cele din urmă să-l oprească pe șofer și au realizat de ce conducătorul auto era panicat și încerca să scape. La volan se afla un minor în vârstă de 15 ani. El riscă să fie sancționat cu o amendă în valoare de 1.000 de lei moldovenești. Iar părinții sunt cei care vor trebui să răspundă pentru faptele sale iresponsabile.

„Peste ceva timp, automobilul dat a fost blocat şi stopat. Ulterior, s-a stabilit că la volanul maşinii se afla minorul de 15 ani. La întrebările poliţiştilor, ultimul a comunicat că s-a speriat şi din motiv că nu avea permis de conducere şi-a prelungit deplasarea cu automobilul”. A declarat ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Ialoveni, conform sursei citate.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.