Investitorul miliardar Leon Cooperman a lansat aseară, în timp ce discuta despre decalajul politic din SUA și preocupările sale cu privire la visul american, un mesaj pentru Trump: „De ce faceți tot acest abuz?” îl întreabă miliardarul pe Trump.

Fondatorul Omega Advisors, Leon Cooperman, a împărtășit aseară câteva gânduri cu Scott Wapner, de la CNBC, arătând un pic de reţinere, dacă să-l mai sprijine în al doilea mandat pe Donald Trump.

Trebuie să devină președinte pentru întreaga țară și nu doar pentru baza sa. Deci, dacă aș fi el, dacă nu sunt pregătit să-mi schimb comportamentul,  nu aș mai „alerga”

Cooperman a enumerat unele dintre realizările lui Trump, inclusiv cele mai noi pentru Dow Jones Industrial Media DJIA, + 0,42% , indicele S&P 500 SPX, + 0,37% și Nasdaq Composite Index COMP, + 0,56% , dar a spus că este de părere că al 45-lea președinte trebuie să-și modifice atitudinea faţă de angajaţi dar şi faţă de oameni în general.

Cooperman, care se mândrește cu o valoare netă de 3,2 miliarde de dolari, potrivit Forbes , a declarat că Trump ar trebui să „mai aibă o victorie” dar cu aceste condiţii.

Mai mult, Cooperman, vădit emoţionat, cu lacrimi în ochi, a arătat și o scrisoare pe care a trimis-o recent senatorului Elizabeth Warren, unde spune că ar fi dezastruos pentru bursă dacă ea ar urma să câștige nominalizarea democraţilor din 2020, din cauza a ceea ce el descrie – ca fiind o „vilification” faţă de miliardari şi bogați în general. Întrebat de ce a izbucnit lacrimi în timpul interviului, Cooperman a spus: „Îmi pasă. Asta e”.