Mai multe persoane susţin acest lucru, şi anume că Marilyn ar fi iubit toată viaţa numai reprezentantele sexului frumos, potrivit Daily Mail. Actriţa Michelle Morgan a dezvăluit în biografia ei că s-a întâlnit cu fostul sex simbol la vârsta de 15 ani şi că Marilyn ar fi sărutat-o pe buze. "Nu a fost ceva cu tentă erotică. A fost pur şi simplu un sărut inocent", scrie aceasta. Michelle povesteşte şi cum s-a întâlnit cu Jean Negulesco, unul din cei mai importanţi directori de la Hollywood, care i-ar fi mărturisit că întreaga ei viaţă, Marilyn şi-a căutat adevărata identitate sexuală şi că niciodată nu s-a putut bucura de compania unui bărbat.
Probleme sexuale
Această ipoteză este susţinută şi de înregistrările făcute publice de Ralph Greenson, fostul psihiatru al starului american, în care sunt prezentate discuţiile dintre cei doi referitoare la viaţa intimă a fostului sex simbol. Actriţa Celeste Holm a precizat că şi ea cunoştea foarte bine problemele sexuale cu care Marilyn se confrunta şi că acestea ar fi fost cauzate de anumite evenimente din copilăria vedetei.
Bunicii, mama şi fratele lui Marilyn au suferit de schizofrenie, iar ea s-a temut tot timpul că se va confrunta cu aceleasi probleme şi i-a fost frică să rămână însărcinată. "Lui Marilyn nu îi plăcea să întreţină relaţii sexuale cu bărbaţi, aşa că apela la femei pentru astfel de plăceri. Primul soţ al ei, James Dougherty, mi-a mărturisit chiar că nevasta lui l-a întrebat dacă pot fi doar prieteni", a precizat Celeste.
Cu patru actriţe
O altă actriţă cu care Marilyn ar fi avut relaţii intime este Natasha Lytess, căreia i-ar fi promis că o va ajuta în carieră, dacă va face tot ce îi spune. "M-am culcat cu Natasha. Ce este greşit în asta? Este ceva absolut normal", i-ar fi mărturisit fostul sex simbol lui Ted Jordan. O celebra personalitate cu care Marilyn ar fi avut o relatie este însă Elizabeth Taylor. Printre altele, ea s-ar fi iubit cu patru actriţe celebre: Elizabeth Taylor, Marlene Diectrich, Barbara Stanwyck şi Joan Crawford.
Informaţia a fost confirmată şi de Elizabeth Taylor care a mărturisit în jurnalul ei că a fost sedusă de Marilyn Monroe la o petrecere în anii ’60, că atingerea ei era electrizantă şi că avea sentimente puternice pentru frumoasa blondă. "Avea atat de multa energie… Am vrut sa vad cat de departe este dispusa sa mearga si mi-a demonstrat ca ia totul foarte in serios", a scris Elizabeth in jurnalul ei. După aceste relaţii cu diverse actriţe şi după divorţul de Arthus Miller, Marilyn Monroe a rămas singură pentru restul vieţii.
<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/WQIvhotZSUw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>