Evenimentul Zilei > Social > Un român, arestat după ce a crezut că dă lovitura vieții chiar în aeroport
Un român, arestat după ce a crezut că dă lovitura vieții chiar în aeroport

Un român, arestat după ce a crezut că dă lovitura vieții chiar în aeroport

Poliţiştii de frontieră din cadrul Aeroportului Henri Coandă – Otopeni au reținut astăzi un cetățean român, sub acuzația de furt. După ce a efectuat formalitățile de intrare în țară, bărbatul a încercat să dea lovitura și a sustras bagajul de cală al unui cetățean de origine turcă.

Un bărbat român crezut că dă lovitura chiar la revenirea în țară. După ce a trecut de controlul actelor și restul  formalităţilor, acesta  s-a deplasat în sala de sosire a bagajelor şi a ridicat un geamantan de pe banda pe care se aflau bagajele sosite de la o cursă din direcţia Istanbul, informează gazetaderomania.co.uk

În momentul în care bărbatul s-a îndreptat către ieşire, echipa comună de control a observat că bărbatul avea o atitudine suspectă așa că acesta a fost oprit pentru efectuarea unui control amănunţit al bagajului. După cercetări sumare, s-a ajuns la concluzia că eticheta de însoţire a bagajului nu corespunde cu datele din cartea de identitate prezentată la control.

Poliţiştii de frontieră au extins cercetările şi au stabilit că românul călătorise din direcţia Eindhoven fără bagaj de cală, iar posesorul geamantanului este de fapt un cetăţean turc.