Evenimentul Zilei > International > Un român a comis o crimă înfiorătoare în Spania. Și-a ucis iubita și a aruncat bucăți din corpul ei prin oraș
Un român a comis o crimă înfiorătoare în Spania. Și-a ucis iubita și a aruncat bucăți din corpul ei prin oraș

Un român a comis o crimă înfiorătoare în Spania. Și-a ucis iubita și a aruncat bucăți din corpul ei prin oraș

Un român a ucis-o pe iubita lui spaniolă, în urmă cu câteva zile, apoi i-a tranșat trupul neînsuflețit și l-a aruncat în mai multe locuri din orașul Estepa.

Sfârșit cumplit pentru o tânără de 23 de ani. Un român a ucis-o pe iubita lui spaniolă, în urmă cu câteva zile, apoi i-a tranșat trupul neînsuflețit și l-a aruncat în mai multe locuri din orașul Estepa.

Românul a fost prins de oamenii legii și a recunoscut că și-a ucis iubita, o tânără de 17 ani, pe nume Rocío Caíz Pozo, fix în ziua în care a fost dată dispărută, pe 3 iunie.

Criminalul le-a mărturisit anchetatorilor că a tranșat cadavrul și a aruncat bucăți din cadavru în diferite locuri. Oamenii legii au găsit părți din corpul ei într-o parcare și la periferia orașului Estepa.

Cuplul s-a cunoscut când fata avea 11 ani, iar tânărul 16 ani. Cei doi au împreună un bebeluș de patru luni, dar după nașterea lui s-au despărțit.

Atunci când Rocío Caíz Pozo a dispărut, sora tinerei de 17 ani a primit un mesaj pe pagina de Facebook în care i se spunea că fata a plecat cu un tânăr în alt oraș, la Martín de la Jara, cerând ca fostul iubit să aibă grijă de bebeluș.

Familia tinerei a dezvăluit că fata a fost agresată în repetate rânduri de fostul iubit, însă nu a depus plângere împotriva românului.