Evenimentul Zilei > Actualitate > Un RECIDIVIST BEAT a BLOCAT trenurile spre Constanța. Incident ȘOCANT pe magistrala CFR | EXCLUSIV EVZ
Un RECIDIVIST BEAT a BLOCAT trenurile spre Constanța. Incident ȘOCANT pe magistrala CFR | EXCLUSIV EVZ

Un RECIDIVIST BEAT a BLOCAT trenurile spre Constanța. Incident ȘOCANT pe magistrala CFR | EXCLUSIV EVZ

Un recidivist a fost protagonistul unui incident șocant pe calea ferată. Bărbatul de 48 de ani s-a urcat pe un stâlp de pe magistrala CFR care face legătura între București și Constanța ca să protesteze „împotriva sistemului”. Ca să îl dea jos, autoritățile au fost nevoite să oprească curentul, astfel că trenurile au avut întârzieri.

Timp de circa patru ore un recidivist le-a dat de furcă polițiștilor și angajaților CFR după ce i-a venit ideea să protesteze pe un stâlp de pe calea ferată. Surse judiciare au dezvăluit, pentru EVZ, că bucureșteanul, un hoț, vechi client al polițiștilor de la Secția 2, s-a îmbătat și s-a urcat pe construcția care susține linia de înaltă tensiune.

Incidentul a fost semnalat, miercuri seara, în jurul orei 18.00, în zona Autobazei Nordului, din Cartierul Băneasa. La fața locului au sosit polițiști de la Secția Regioală de Poliție Transporturi București (SRPT), o ambulanță și un negociator de la Poliția Capitalei.

Pentru a preîntâmpina o tragedie, deorece bărbatul stătea pe platforma de desupra liniei de înaltă tensiune, pe care se află un strat de ciment, angajații CFR au fost nevoiți să oprească curentul electric. Astfel, trenurile spre Constanța au avut întârzieri importante.

După patru ore de negocieri, recidivistul care își striga nemulțumirea cocoțat pe stâlp, strigând „împotriva sistemului”, a fost, în cele din urmă, convins de negociator să coboare.

A fost încătușat de polițiști și transportat cu ambulanța la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”.