Evenimentul Zilei > Monden > Un rabin a descifrat „codul ascuns” al Bibliei. Află profețiile înfricoșătoare! Vine…
Un rabin a descifrat „codul ascuns” al Bibliei. Află profețiile înfricoșătoare! Vine…

Un rabin a descifrat „codul ascuns” al Bibliei. Află profețiile înfricoșătoare! Vine…

Mai mulți rabini, cercetători ai vechilor texte ebraice și chiar matematicieni serioși susțin că paginile Bibliei vorbesc extrem de clar despre Sfârșitul Lumii și sosirea lui Mesia.

Aceste informații tulburătoare sunt, însă, codate și, pentru a afla adevărul despre Profeția Biblică, aceste coduri trebuie „sparte”. Atenția celor care au încercat să descifreze mesajul secret s-a concentrat asupra primele cărți ale Bibliei, cunoscute sub numele de cele cinci cărți ale lui Moise. Sunt texte pe care atât creștinii, cât și evreii le consideră sfinte.

Unii cercetători cred  că în versiunile ebraice originale ale acestor texte sacre au fost ascunse mesaje inspirate chiar de Dumnezeu. Alții se laudă chiar că au reușit să descopere în vechile texte pasaje despre Holocaustul din cea de a doua conflagrație mondială, despre atacul asupra World Trade Center de pe 11 septembrie, dar și despre alegerea lui Donald Trump sau doborârea avionului ucrainean de către Iran.

Existența codului este „demonstrabilă matematic”

Cât privește algoritmul, cercetătorii susțin că acest cod poate fi spart prin selectarea matematică a literelor din textele menționate. Apar astfel cuvinte, care pot fi interpetate ca profeții. În filmul documentar „The Torah Codes: End to Darkness”, al regizorului Richard Shaw, se vorbește despre  eforturile făcute de a decripta vechile texte. Cercetătorii cred  că acest cod secret este cât se poate de „real”, iar existența lui este „demonstrabilă matematic”.

Dr. Eliyahu Rips, cercetător pasionat al codurilor Tora, este  primul care a folosit computerele pentru a dezlega misterul. „Nu putem pretinde că avem o înțelegere deplină a acestuia, dar folosind mijloacele de care dispunem, putem vedea că este real”. Rips e de părere, de altfel, că vechile texte sunt „pline de informații despre ceea ce se întâmplă astăzi”.

Alt cercetător, rabinul Matityahu Glazerson, a devenit vedetă pe YouTube, unde postează deseori materiale despre descoperirile sale, încercând să facă legătura  cu evenimentele de pe plan mondial.

Se apropie Sfârșitul Lumii?

Rabinul Matityahu Glazerson a încărcat recent videoclipuri în care susține că textele biblice decriptate de el arată că Iranul va dezvolta o armă nucleară în 2020. El afirmă că textele obținute prin algoritmul său apare expresia „Iran Atomic” anul 5780 al calendarului ebraic tradițional, adică anul 2020 în calendarul nostru.

Cea mai teribilă profeție apare, însă,  într-unul dintre ultimele videoclipuri și se referă la sfârșitul lumii.

Rabinul Galzerson consideră că procesul a început în 2016 și se va încheia în 2021, prin venirea lui Mesia, care va instaura pe Pământ Împărăția lui Dumnezeu. Rabinul susține că profeția sa  se bazează pe analiza Codurilor Torei, dar și pe texte din Levitic, scrie site-ul keepthefaith.co.uk.

PROFEȚIA „RÂULUI de SÂNGE”. Politicianul care și-a distrus cariera pentru că „nu avea dreptul” să închidă ochii la pericolul imigrației. Istoria ALTFEL decât o înveți la școală

Profeție teribilă a astrologului care a prezis pandemia! A spus când vom scăpa de COVID

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.