Un professor a fost BĂTUT crunt, însă când şi-a întâlnit AGRESORUL, gestul bărbatului a fost INEXPLICABIL

Un professor a fost BĂTUT crunt, însă când şi-a întâlnit AGRESORUL, gestul bărbatului a fost INEXPLICABIL

Un profesor academician a fost bătut crunt de câţiva atacatori care i-au intrat în casă. Paul Kohler, în vârstă de 56 de ani, a suferit o fractură majoră la arcadă, a avut maxilarul rupt, dar şi nasul.

Kohler a întâlnit unul dintre atacatori, Mariusz Tomaszewski, în vârstă de 33 de ani, care a fost condamnat la 19 ani de închisoare.

După întâlnire, profesorul a spus: “La sfârşitul întâlnirii am luat decizia de a îi strânge mâna. Nu a fost nimic plănuit, doar că aşa am simţit să fac. Actul de iertare este incredibil de puternic. Însă nu poţi să o faci dacă respectivul nu îşi cere scuze. Asta îţi dă o putere enormă”, povesteşte profesorul.

Kohler, care deţine catedra de drept la School of Oriental and African Studies in London, spune că fiica lui încă este traumatizată de ceea ce s-a întâmplat, şi a spus că acesta este motivul pentru care l-a vizitat în închisoare pe unul dintre agresori, ca să îi schimbe fiicei perspectiva asupra justiţiei.

Ne puteți urmări și pe Google News

“Sunt bucuros pentru că e foarte important ca fiica mea să ştie că ei nu sunt văzuţi ca monştri, şi e important pentru toţi să le vorbim despre efectul pe care l-au creat, pentru că în cele din urmă nu vrem ca vieţile lor să fie distruse”, a mai spus profesorul.