Un politician ŞOCHEAZĂ! “NU e justificat doliu naţional. Accidentul a fost un SPECTACOL. O generaţie pierdută, care promovează anarhia, febra violenţei şi consumul de droguri şi alcool

Un politician ŞOCHEAZĂ! “NU e justificat doliu naţional. Accidentul a fost un SPECTACOL. O generaţie pierdută, care promovează anarhia, febra violenţei şi consumul de droguri şi alcool

Declaraţii şocante din partea unui politician român. Aurelian Pavelescu, preşedintele PNŢCD, spune că tragedia de la clubul Colectiv a fost “un spectacol”.

Pavelescu a scris pe pagina de Facebook că doliul naţional nu este justificat şi că cei care merg în club cultivă un fel de anarhism, consum de alcool, febra violenţei şi că niciunul dintre aceşti tineri nu vor fi văzuţi la bibliotecă.

Comentariul politicianul i-a lăsat pe mulţi mască, mai ales că la sfârşitul postării, liderul PNŢCD spune că această generaţie este una pierdută.

Ne puteți urmări și pe Google News

“Doliu national nu este justificat. Accidentul de la Clubul bucurestean, la un spectacol.

Chiar daca ii voi supara pe multi, afectati de tragedie in mod sincer, vreau, la randul meu, sa fiu sincer, ca un semn de respect pentru voi.

Decretarea de doliu national de catre guvern, la cererea presedintelui Romaniei, nu este justificata. Doliul national se decreteaza atunci cand se consemneaza, solemn, o tragedie sau act de eroism pentru tara, popor, natiune, umanitate. Aici nu a fost vorba despre asa ceva. A fost vorba despre un accident, cauzat, desigur, de un sir de erori, chiar incalcari legale.

Ceea ce nu se stie, este faptul ca in Bucuresti sunt sute de astfel de cluburi, in care regasim, in fiecare saptamana, sute de mii de tineri, care cultiva un fel de anarhism, in mare majoritate in exces, consum de alcool, nicotina, chiar droguri, in ritmuri dementiale, cu sonor la maxim, care zguduie creierul, la propriu. Intr-un asemenea club, orice dialog este imposibil, pentru ca nu se poate vorbi nici macar la ureche. Totul este dominat de febra violentei, exchibitionismului si sexului. Cine sunt tinerii acestia, cine sunt parintii lor, incotro se indreapta, ce vor? Anarhie. Va asigur ca pe niciunul dintre acestia nu-i veti gasi in biblioteci si nici la biserici. Spectacolul acestor cluburi este, de fapt, un pretext pentru o adevarata promiscuitate in care tinerimea romana (o parte) s-a afundat.

Sa fiu bine inteles. Imi place muzica rock (nu toate genurile, desigur), iar marii reprezentanti ai genului fac parte din patrimoniul cultural. Dar acest tip de manifestari sunt inacceptabile, pentru ca au decazut in promiscuitate. O afacere mizera, de fapt. Doliul national nu a fost pentru sarmanii tineri carbonizati, ci pentru cei care l-au decretat, un act de propaganda politica. Ar trebui decretat un doliu pentru ca exista doliu national, ca este posibil asa ceva... Poate, pentru starea prin care trece o mare parte din tinerimea romana, care, cand tara trece prin cea mai mare criza din istorie, se afunda in promiscuitate: o generatie, a cata, pierduta”,a  scris Pavelescu pe reţeaua de socializare.