În vârstă de 32 de ani, tânărul deputat a fost în Statele Unite la meciul dintre Indianapolis Colts și Atalanta Falcons, din NFL.

Evenimentul sportiv a fascinat-o pe Ioana Bran, care a împărtășit experiența pe pagina sa de Facebook:

„Am avut ocazia să trăiesc pentru prima dată emoțiile și atmosfera unui meci din Liga Americană de Fotbal, celebra National Football League (NFL).

Alături de colegul de la USR și o colegă parlamentar din Albania, ne-am rezervat după-amiaza de duminică, în care nu aveam activități în programul oficial, pentru a asista la una dintre cele mai puternice competiții sportive din SUA. O tradiție atât de iubită de americani!

Stadionul Lucas Oil din Indiana, unde s-au întâlnit Indianapolis Colts și Atlanta Falcons, era o explozie de culoare și bucurie! A fost impresionant! Un show de la un capăt la altul – majorete, scenete, muzică, mascote, ecrane imense și un public entuziasmat, de toate vârstele. Iar meciul a fost o bătălie pentru fiecare centimetru! M-am bucurat pentru gazde, au trecut cu bine de această etapă, chiar dacă scorul a fost strâns, 27 la 24.

De azi reluăm programul oficial. Așa cum v-am mai spus, fac parte dintr-un grup de parlamentari invitați de Institutul Republican Internațional la un curs de anticorupție legislativă.

Dar am vrut neapărat să împărtășesc cu voi experiența de la meci! Vă țin la curent!”, a notat Ioana Bran pe Facebook.