Evenimentul Zilei > Actualitate > Un personaj EXTREM de INFLUENT este acuzat de HĂRȚUIRE SEXUALĂ. „Asta s-a întâmplat. A trebuit să-mi stăpânesc furia”
Un personaj EXTREM de INFLUENT este acuzat de HĂRȚUIRE SEXUALĂ. „Asta s-a întâmplat. A trebuit să-mi stăpânesc furia”

Un personaj EXTREM de INFLUENT este acuzat de HĂRȚUIRE SEXUALĂ. „Asta s-a întâmplat. A trebuit să-mi stăpânesc furia”

Hope Solo, fostă componentă a naționalei feminine de fotbal a SUA, l-a acuzat pe Sepp Blatter, fostul președinte al FIFA, de hărțuire sexuală.

Hope Solo (36 de ani), fost portat el echipei naționale de fotbal a SUA, a declarat că a fost hărțuită de elvețianul Sepp Blatter (81 de ani), fost președinte al FIFA, la Gala Balonului de Aur, desfășurată în 2013. Sportiva a povestit că a fost atinsă nefiresc de conducătorul forului mondial, dar s-a abținut și n-a vrut să facă scandal în momentul respectiv.

„M-a apucat de fund! Da, asta a făcut. Pot să vorbesc despre asta? Asta s-a întâmplat la Gala Balonului de Aur înainte să urc pe scenă. A trebuit să-mi stăpânesc furia pentru a nu-i strica momentul colegei mele. Am vrut să se bucure de premiul câștigat. Nu l-am mai văzut după ce am coborât de pe scenă, eu vorbesc și mă apăr de obicei în fața celor care-mi fac rău, dar acum nu am avut ocazia. I-aș fi spus direct: Să nu mă mai atingi niciodată!”, a spus Hope într-un interviu pentru publicația lusitană „Tribuna Expresso”.