Evenimentul Zilei > Actualitate > Un ofițer de SECURITATE a venit deghizat în CIOBAN la negocierile cu Tăriceanu
Un ofițer de SECURITATE a venit deghizat în CIOBAN la negocierile cu Tăriceanu

Un ofițer de SECURITATE a venit deghizat în CIOBAN la negocierile cu Tăriceanu

Mitingul organizat de ciobani a ținut capul de afiș al zilei de marți. Imaginile cu oierii care protestau în fața Palatului Parlamentului au făcut deliciul presei.

Conform unor surse, se pare că printre protestatari nu erau doar ciobani. Cei de la Ziua News susțin că printre oier se afla și un fost căpitan de securitate, Marcel Vidreanu. Acesta chiar a participat la negocierile cu președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Vidreanu chiar a editat un ziar pentru Nini Săpunaru, mai susțin jurnaliștii de la sursa mai sus citată.

Echipa de investigaţii de la „ZIUA NEWS” l-a identificat pe acest securist în arhiva ziarului şi a oferit o serie de amănunte care arată cine este, de fapt, acest „cioban”, care a fost implicat şi în evenimentele din decembrie 1989, fiind acuzat de „încălcare de consemn în favoarea inamicului" de către Procuratura Militară!

MARCEL VIDREANU a fost ofiţer CI în perioada 1989-1992 la Constanţa, apoi s-a aciuat în Vrancea, infiltrîndu-se chiar în unele redacţii locale, după care a devenit omul de încredere al lui Nini Săpunaru, căruia i-a şi editat un ziar electoral! Culmea este că la întîlnirea de la Senat, cînd s-a deghizat în „cioban”, a stat faţă în faţă chiar cu amicul său Nini Săpunaru, cei doi prefăcîndu-se că nu se cunosc! Citește mai multe aici.