Piesa nouă și videoclipul au făcut jumătate de million de vizualizări în nici două zile.

Artista nu a cântat singură, ci cu sora ei, Daniela. Care este la prima apariție. Carmen de la Sălciua are o soră la fel de frumoasă și de sexy, care îi calcă pe urme. Daniela Racolța are 26 de ani și s-a lansat în muzică! Nu oricum, ci chiar alături de celebra ei soră.

Prima lor piesa împreună se numește „Pentru noi, femeile” și deja se bucură de mare succes la public! În doar 20 de ore de la lansare, piesa a acumulat jumătate de milion de vizualizări și se află pe locul 10 în Trending pe Youtube România.

„Colaborarea cu sora mea m-a trimis oarecum cu ani în urmă, când eram eu la începuturi! Am retrăit fiecare emoție pe care ea a simțit-o când s-a aflat pentru prima dată în fața camerelor de filmat! Știu cât de mult și-a dorit, dar știu și cât de mult a ezitat până să lansăm melodia asta! Le mulțumesc celor care au primit atât de bine colaborarea noastră! În calitate de soră mai mare am datoria și plăcerea să fiu un sprijin pentru ea și fiecare treaptă pe care o va urca, voi sta mereu în spatele ei! Pe mine m-a ajutat Dumnezeu și m-a făcut un om iubit de atâta lume și asta nu e puțin lucru! Dacă nu aș fi crezut în potențialul ei, niciodată nu aș fi sfătuit-o să înceapă acest drum! Pentru că e frumos… dar e și greu!”, a declarat Carmen de la Sălciua despre colaborarea cu sora ei, Daniela Racolța.

La fel ca și sora ei celebră, Daniela a terminat liceul de muzică din Alba Iulia, iar acum își dorește să-și îndeplinească visul din copilărie, acela de a deveni o cântăreață de succes.

„Dragii mei, pentru voi prima mea melodie, primul meu videoclip, la care am avut foarte mari emoții, această melodie fiind una specială datorită faptului că am realizat-o alături de persoana care mi-a dat cel mai mult curaj să fac asta, care a fost alături de mine în orice situație și care m-a ajutat în realizarea acestei idei de a începe să cânt, eu nu pot decât să îi mulțumesc din suflet atât ei cât și celor care au ajutat la realizarea acestui videoclip. Tot ce pot sa sper este ca această melodie să ajungă la voi și colaborarea dintre noi să fie una reușită! Vă mulțumim”, a spus Daniela.

Daniela Racolța a dezvăluit faptul că erau unite încă din copilărie. Carmen avea grijă de ea, căci era sora mai mare. De asemenea, mărturisește că au trecut și prin momente mai puțin plăcute, dar și unele extreme de hazlii. Toate aceste întâmplări au contribuit benefic la relația dintre Carmen și Daniela, sporind astfel iubirea dintre ele.

„Încă de când eram mici am fost foarte unite, eu fiind și sora mai mică ea avea tot timpul grija de mine, îmi aduc aminte un episod comic de atunci despre care mi-a povestit ulterior, când mama m-a lăsat câteva ore în grija ei să îmi dea să mănânc și era să mă înece! Și multe alte întâmplări hazlii, dar și multe momente mai puțin frumoase care cred eu că ne-au unit și mai mult. Acum, că am crescut, suntem din ce în ce mai protectoare una cu cealaltă și ne iubim sincer cum trebuie de altfel să fie toți frații!”, a povestit Daniela.

Daniela este mereu alături de cântăreaţă şi o susţine în cele mai complicate momente. Mai mult, se bucură enorm pentru succesul și evoluția ei, potrivit cancan.ro