Evenimentul Zilei > Monden > Un nou cuplu de senzație în showbiz. Dani Mocanu i-a „furat” iubita lui Stelian Ogică
Un nou cuplu de senzație în showbiz. Dani Mocanu i-a „furat” iubita lui Stelian Ogică

Un nou cuplu de senzație în showbiz. Dani Mocanu i-a „furat” iubita lui Stelian Ogică

Manelistul a ajuns celebru în lumea artiștilor prin versurile sale inedite, în care vorbește despre dușmani, polițiști, bani, lecții de viață sau viață. Recent, artistul a publicat pe pagina sa de Facebook o nouă replică, ce a făcut senzație printre fani!

Cunoscutul manelist Dani Mocanu a trecut printr-un con de umbră, în ultima perioadă, dar „Perla” s-a viralizat instant.

Manelistul a făcut de multe ori „valuri” printre fanii săi, folosind expresii mai puțin „academic”, și chiar și în melodiile sale s-a făcut remarcat pentru limbajul său colorat.

Recent, manelistul  a publicat pe pagina sa de Facebook o nouă replică, ce a făcut senzație printre fani!

„Luați un prosop cu voi când încercați sa urcați spre mine …E cale lunga și o sa transpirați !!!”, a scris Dani Mocanu în dreptul fotografiei pe care și-a făcut-o în lift. În imagine se vede cum manelistul ține un prosop în brațe.

Mesajul a stârnit amuzamentul fanilor săi.

Deși poza a adunat mai bine de șase mii de Like-uri și numeroase reacții, iată că au existat și fani care s-au amuzat pe seama postării.

„L-ai furat de la Hotel prosopul??”, „Tu dupa cine incerci sa urci de ti-ai luat direct 2 ? 😅🤣 E cale lunga asa-i?”, „Vezi sa nu urci cu liftu si sa cobori cu apartamentul”, „ Și tu la cine încerci sa urci ca nu prea cred ca Îți ajung prosoapele ale.pentru ca deja ești galben la fata”, au comentat unii dintre fanii ceva mai puși pe șotii ai manelistului Dani Mocanu.

Manelistul a pus mâna pe o brunetă focoasă cu care se mândrește peste tot și pe care nu a ezitat să o prezinte tuturor fanilor săi din mediul online.

Cei doi amorezi au petrecut câteva zile pe litoralul Mării Negre și s-au bucurat de momente frumoase în doi. Nu le-a mai păsat de comentariile fanilor, unele răutăcioase.

Mai mult, Dani Mocanu a postat chiar și primele imagini cu noua lui cucerire, pe rețelele de socializare, acolo unde fanii l-au felicitat pentru inițiativă și le-au urat celor doi numai de bine.

„Se plac, este clar ceva între ei, dar niciunul nu își asumă momentan nimic ca relație. El, normal, vrea să pară singur ca să nu își piardă din fane, iar ea… Acceptă asta”, au spus surse din anturajul celor doi.

Iubita lui Dani Mocanu este Larisa Munteanu , o cunoscută dansatoare din lumea maneliștilor, care a apărut în numeroase videoclipuri, de-a lungul timpului. Larisa Munteanu a bifat mai multe relații cu bărbați cunoscuți, printre care se numără nimeni altul decât Stelian Ogică, potrivit cancan.ro