Evenimentul Zilei > Social > Un nou caz Iovan! L-a înjunghiat mortal pe hoțul care voia să-i spargă casa!
Un nou caz Iovan! L-a înjunghiat mortal pe hoțul care voia să-i spargă casa!

Un nou caz Iovan! L-a înjunghiat mortal pe hoțul care voia să-i spargă casa!

Jaf terminat într-un mod tragic pentru hoțul care a încercat să spargă o locuință.

S-a întâmplat într-un cartier rezidențial din Galați. Un tânăr de 34 de ani a încercat să spargă o casă, dar a fost surprins de proprietar și înjunghiat mortal! Cazul amintește de cel al fostului pilot Adrian Iovan, trecut cu mai mulți ani în urmă printr-un incident similar.

Însoțit de un complicat, hoțul a sărit gardul locuinței și a intrat în curte, informează TVR. Cei doi aveau un pont că la reședința respectivă vor găsi sume mari de bani. N-au mai apucat să spargă casa fiindcă au fost surprinși de proprietar, un bărbat în vârstă de 64 de ani.

Din primele informații, acesta i-a atacat pe hoți cu un cuțit, dar numai unul dintre infractori a reușit să fugă. Tânărul de 34 de ani, grav rănit, s-a prăbușit lângă gard, iar medicii chemați la fața locului doar au constatat decesul.

Procurorii încearcă să stabilească dacă în acest caz a fost vorba de legitimă apărare sau atac armat. Deocamdată, declarații oficiale nu au fost făcute, iar împotriva proprietarului nu s-a luat nicio măsură legală.