Evenimentul Zilei > Actualitate > Gafă marca Photoshop. Un model a rămas fără o mână pe coperta revistei Vogue
Gafă marca Photoshop. Un model a rămas fără o mână pe coperta revistei Vogue

Gafă marca Photoshop. Un model a rămas fără o mână pe coperta revistei Vogue

Modelul Natasha Poly a pozat pentru ediţia rusească a revistei Vogue, fără să ştie însă ce o aşteaptă la publicarea revistei.

Coperta publicaţiei Vogue Rusia din această lună a suferit un accident trist. Din cauza prea multor retuşări în programul Photoshop, modelului Natasha Poly pare că îi lipseşte un braţ.
Coco Rocha, un alt model care, din păcate, nu este străin de accidentele cauzate de Photoshop a scris pe Twitter: "Alo, băieţi de la Photoshop! Aţi putea să vă asiguraţi că număraţi două mâini şi două picioare la fetele pe care le retuşaţi? Vă mulţumim. Cu sinceritate, nişte modele".
Aceasta nu este prima gafă a celor de la Vogue. Tot luna acesta, Vogue China a inclus în paginile de pictorial o fotografie cu modelul german Doutzen Kroes fără un picior.
Sursa: Jezebel

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.