Video îngrozitor. Un milionar clujean a ucis un un IT-ist care trecea strada regulamentar

Video îngrozitor. Un milionar clujean a ucis un un IT-ist care trecea strada regulamentar

Evenimentul Zilei vă prezintă imaginile înregistrate de o cameră de luat vederi, cu accidentul în care un milionar greu din imobiliare, Daniel Buzdugan (foto) a ucis un pieton, chiar pe trecerea de pietoni.

Un accident de circulație, care a avut loc în cursul zilei de marți, a oripilat opinia publică din Cluj Napoca.

Martorii susțineau că un auturism de teren, un Jaguar de ultimă generație, a ieșit cu viteză dintr-o parcare și s-a urcat pe un tânăr care trecerea strada  regulamentar, pe la trecerea pentru pietoni.

Imaginile obținute de EVZ arată fără dubiu că jeep-ul codus de Daniel Buzdugan, patron al SC Coratim SRL, cu o avere de peste 50 de milioane de euro, obținută din imobiliare, a ieșit din parcarea restaurantului pe care îl deține, în zona fabricii Clujeana, și a lovit pietonul care traversa regulamentar. Polițiștii spun că Buzdugan a virat la stânga, deși era obligat să vireze la dreapta.

Ne puteți urmări și pe Google News

Martorii mai spun că imediat după producerea accidentul bărbatul de 33 de ani, aflat sub mașina lui Buzdugan striga după ajutor, dar nimeni nu a sărit să îl ajute. ”Nu s-au găsit zece bărbați să ridice mașina de pe bietul om, despre care am înțeles că era un IT-ist, care venea să mănânce la cantina pe care Buzdugan o deține în zonă. La un moment dat, a venit un echipaj de salvare dar medicii nu au putut face nimic, așa că au cerut sprijin la pompieri pentru a ridica mașina. După alte zeci de minute a venit un echipaj de la ISU Cluj cu nu știu ce perne speciale care să ridice mașina. Până au ajuns pompierii tânărul a tot cerut ajutor. Apoi, dintr-o dată a tăcut. Când l-au scos era deja mort, că nu l-au mai putut resuscita”, a povestit martorul.

Echipajul medical sosit la fața locului s-a străduit mai bine de o oră să îl resusciteze pe bărbat, efortul fiind în zadar, pietonul fiind declarat decedat.

Surse din Poliția Cluj au declarat că lui Buzdugan i-a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. ”A cedat prioritate unui camion și unor autoturisme. Din imagini se vede cum roțile erau întoarse spre stânga, șoferul având de la bun început intenția de a trece linia continuă și de a scurta drumul. După ce a trecut un autoturism de culoare cărămizie, șoferul Jaguarului a mai stat 2 secunde și a țâșnit în stânga, tăind în diagonală trecerea de pietoni care se afla la doi metri distanță. Pe trecerea pentru pietoni erau doi pietoni, doi tineri care treceau vorbind, iar SUV - ul l-a lovit pe cel din dreapta. Șoferul nu are nicio scuză, pentru că cei doi bărbați de pe trecerea de pietoni se aflau la 2 metri de el”, a precizat un anchetator.