Evenimentul Zilei > Actualitate > Un miliardar a reuşit să convingă instanţa că violul a fost, de fapt, o căzătură urmată de o penetrare involuntară. “M-am împiedicat şi am căzut într-un mod nefericit”
Un miliardar a reuşit să convingă instanţa că violul a fost, de fapt, o căzătură urmată de o penetrare involuntară. “M-am împiedicat şi am căzut într-un mod nefericit”

Un miliardar a reuşit să convingă instanţa că violul a fost, de fapt, o căzătură urmată de o penetrare involuntară. “M-am împiedicat şi am căzut într-un mod nefericit”

Miliardarul de origine saudită Ehsan Abdulaziz, 46 de ani, a reuşit să convingă instanţa că violul de care era incriminat a fost doar un nefericit accident, o “penetrare fortuită” produsă de o împiedicare urmată de o căzătură peste tânăra de 18 ani care dormea pe canapeaua din luxoasa sa sufragerie.

Instanţa a deliberat 30 de minute şi nu a avut obiecţii faţă de halucinanta versiune a magnatului imobiliarelor care trăieşte într-un lux exorbitant la Londra, unde s-a produs, de altfel, şi presupul viol. Abdulaziz a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în noapte în care a agăţat în club o fată de 18 ani. Au bătut mult şi au mers apoi împreună la domiciliul miliardarului. Aici bogătaşul – însurat şi cu copil – a întreţinut raporturi intime cu o altă femeie, în vârstă de 24 de ani, pe care o ştia de mai multă vreme. Fata de 18 ani a rămas pe canapeaua din sufragerie. Grijuliu, miliardarul s-a dus peste noapte să vadă dacă musafira nu doreşte cumva vreun tricou în care să doarmă sau vreun taxi ca să meargă acasă.

S-a împiedicat însă şi a căzut peste ea. Din păcate, invitata a interpretat greşit incidentul şi l-a tras spre ea, obligându-l să o atingă în zona intimă. Când a văzut însă că este respinsă s-a enervat şi l-a învinovăţit de viol, a mai povestit miliardarul. În plângerea oficială, versiunea tinerei sună însă puţin diferit: spre dimineaţă, domnul Abdulaziz s-a urcat pe mine şi m-a violat. Investigaţiile ulterioare au revelat urme din lichidul seminal al învinuitului în vaginul tinerei. Dar şi pentru situaţia asta există o explicaţie, spune bogătaşul. “Făcusem sex cu celalată şi este posibil să fi avut urme de lichid seminal pe mâini”, a conchis miliardarul, explicând ulterior presei că el are un deosebit respect pentru femei. “Aşa ceva nu mi s-a mai întâmplat niciodată. Mereu am respectat femeile. Am şi eu o soră şi m-ar durea enorm dacă cineva nu ar tratat-o cu respectul cuvenit”, a precitat Ehsan Abdulaziz.