Evenimentul Zilei > Actualitate > Un membru CNA cere explicații
Un membru CNA cere explicații

Un membru CNA cere explicații

Conferința de presă cu “ghicitori” ținută de președintele CNA Laura Georgescu în care anunța că face demersurile pentru a se constata starea de incompatibilitate a unor membri a stârnit reacții.

Valentin Jucan a trimis azi un executor judecătoresc la președintele CNA, care i-a dat termen până marți să pună la dispoziție dovezile scrise cu privire la câteva acuzații grave lansate, după cum se înțelege, la adresa lui.

„Ca urmare a declarațiilor profund iresponsabile și în totalitate lipsite de adevar ale președintelui Consiliului Național al Audiovizualului, Laura Georgescu, făcute în cadrul conferinței de presă din data de 18 februarie 2014 pe care a organizat-o ca reacție la protestul meu "libertatea presei, înlănțuită", astăzi, 21 februarie 2014, prin intermediul unui executor judecătoresc, am înaintat președintelui Consiliului o solicitare de clarificare a afirmațiilor dânsei cu privire la persoana mea.

Am ales această cale de comunicare pentru a mă asigura că solicitarea mea nu mai este "pierdută" sau "neînregistrată", așa cum s-a întâmplat de nenumărate ori. De asemenea, această formă de comunicare reprezintă un prim pas în acțiunea civilă sau penală care va fi formulată împotriva președintelui CNA, în funcție de răspunsul pe care îl voi primi.

Consider că este inacceptabil abuzul de funcție promovat de președintele Consiliului în relația presa, cu alți membri ai CNA și funcționari publici. Dorința permanentă de răzbunare și control absolut a instituției nu poate continua la nesfârșit”, se arată în comunicat.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: