Evenimentul Zilei > Actualitate > Un medic din Timișoara a răbufnit! „Nu am cum să înţeleg tupeul unora!” Ce mesaj a avut acesta pentru nevaccinaţi
Un medic din Timișoara a răbufnit! „Nu am cum să înţeleg tupeul unora!” Ce mesaj a avut acesta pentru nevaccinaţi

Un medic din Timișoara a răbufnit! „Nu am cum să înţeleg tupeul unora!” Ce mesaj a avut acesta pentru nevaccinaţi

Un medic din Timişoara a fost enervat la culme de pacienții nevaccinati care nu cred în virus sau de cei care se tratează acasă după ureche. Acesta a răbufnit după ce oamenii s-au plâns că nu au loc pe patul de spital.

Medicul a declarat că nevaccinaţi se îmbolnăvesc și vin la spital cu un tupeu fantastic. Pacienţii sau rudele acestora încep să le dea indicații despre cum să-i trateze sau se enervează că nu au loc pe patul de spital.

Nevaccinaţi, dar cu tupeu

„Ori cât de receptiv aş fi, nu am cum să înţeleg tupeul unora! Ajung în UPU bolnavi, aduşi de aparţînători sau de ambulanţă, după 2-3 săptămâni de stat acasă cu o saturaţie de 40%, pentru că s-au tratat cu tot ce au găsit pe Facebook, că doar e plin de experţi pe acolo… Nevaccinaţi, că nici în aşa ceva nu cred. Dar i-au adus la spital, că nu mai puteau să respire acasă! Fac un CT şi, surpriză…80-90% afectare pulmonară. Şi începe apoi să se revolte, că de ce stau în UPU cu zilele?”, a scris, vineri, pe Facebook, medicul Amin Zahra de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara.

„De două luni se spune că nu sunt locuri în secţiile de ATI, dar tu ai văzut pe undeva că paturile stau goale şi medicii stau la ţigară. Şi dacă printr-o minune ajunge pacientul în secţia de ATI, «tu» ce zici!? Păi dacă am fost nesimţit încă de la început, hai să continui şi acum …şi ce faci!? Da, îl înveţi pe medic medicina! Suntem sunaţi să ni se spună cum să îi tratăm, ce flux de oxigen să-i dăm, ce substanţe avem voie să folosim”, a adăugat medicul.

Medicul a declarat că pe lângă toate ifosele cu care vin la spital, rudele și bolnavii nu au încredere în cei care luptă pentru viața lor. Un alt aspect care l-a enervat la culme pe bărbat a fost că rudele nu rezistă mai mult de 5 minute în combinezon, dar ei tot nu respectă spitalul.

”De ce îl aduci la spital, când nu ai încredere în medici şi în personalul medical?Şi atunci, din respect pentru oamenii ăştia care sunt zi de zi acolo şi îţi vor binele cu adevărat, măcar ai bunul simţ, să taci”, a încheiat medicul.