Evenimentul Zilei > Politica > Un lider de partid visează: Guvernul Orban va pica și PSD va reveni la putere
Un lider de partid visează: Guvernul Orban va pica și PSD va reveni la putere

Un lider de partid visează: Guvernul Orban va pica și PSD va reveni la putere

Paul Stănescu, secretarul general al PSD, este convins că moţiunea de cenzură depusă, joi, împotriva Guvernului Orban va trece. Mai mult, liderul social-democrat susține că PSD va reveni la guvernare, după votul din Parlament. De la ședința extraordinară din Giurgiu a lipsit primarul, președintele filialei locale, pe motiv că au apărut 15 cazuri de gripă.

La conferinţa judeţeană extraordinară a PSD Giurgiu, care a avut loc, joi, Paul Stănescu, secretarul general al partidului, a declarat că moțiunea de cenzură, depusă împreună cu UDMR, va trece. Acesta a adăugat că Guvernul liberal va pica, iar social- democrații vor fi, din nou, la guvernare.

„Sunt foarte onorat că sunt astăzi, aici, la prietenul meu Niculae Bădălău şi la cea mai puternică organizaţie, pentru că în ultimele două cicluri de alegeri organizaţia PSD Giurgiu nu s-a bătut pentru un loc pe podium, ci pentru locul unu, cu Teleorman şi cu Olt, aşa că e greu să vă dea cineva sfaturi din punct de vedere politic. Acum, cel mai important pentru noi este ca moţiunea de cenzură pe care am depus-o astăzi să treacă. Eu am convingerea că va trece şi Guvernul va pica”, a declarat Paul Stănescu.

„E jenant să…”

Secretarul general al PSD a lăudat organizația județeană pentru că „aşa cum am auzit, astăzi aici aveţi 90% din drumuri asfaltate, apă, canal, deci un judeţ în care s-a muncit şi de aceea votul s-a întors”, dar s-a arătat dezamăgit de prestația unora dintre deputații filialei.

„Dacă aţi făcut atâtea lucruri bune, totuşi nu aţi avut mână prea bună la parlamentare, pentru că un deputat a plecat pe la Neamţ şi altul a plecat la alt partid şi e esenţial ca parlamentarii aleşi să fie printre noi, pentru că fiecare vot se numără şi foarte mult ţin la lucrul acesta, ca parlamentarii aleşi să fie fideli organizaţiei din care fac parte. E jenant să iei un deputat şi să se mute dintr-un judeţ în altul, mai jos de atât ce poate să fie, dar dacă vom fi solidari vom câştiga alegerile”, a declarat Paul Stănescu citat de agerpres.ro.

El a adăugat faptul că schimbarea regulilor privind alegerile locale este „atac la democraţie şi la statul de drept” şi speră să nu se schimbe regulile în timpul jocului, dar „asta nu înseamnă că celor de la PSD le este frică” şi a subliniat că „PSD va fi din nou la guvernare”.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE