Evenimentul Zilei > Politica > Un lider de partid a fost ofertat de PSD. „Sunt mai bun decât Barna și Cioloș!”
Un lider de partid a fost ofertat de PSD. „Sunt mai bun decât Barna și Cioloș!”

Un lider de partid a fost ofertat de PSD. „Sunt mai bun decât Barna și Cioloș!”

Proaspăt ales în funcția de președinte al Partidului Verzilor, actorul Florin Călinescu a mărturisit că i-a fost oferit un post în PSD, dar spune că nu a luat în serios oferta.

Florin Călinescu a făcut mai multe declarații incendiare într-o emisiune difuzată de TVR. Actorul care cochetează și cu politica susține că nu a luat în serios o ofertă de a intra în PSD chiar dacă a fost la un pas de o întâlnire cu Viorica Dăncilă

Da, tot timpul. Eu am oferte…PSD-ul mi-a propus! Treaba mea când au făcut-o! Nu Viorica Dăncilă mi-a propus. Mi-au propus unii și trebuiau să mă ducă la Viorica Dăncilă, dar era prea ocupată cu răsturnări, cu partidul. Eu n-am crezut, am zis că e la mișto când mi-au zis unii”, a spus Călinescu

Actorul și-a reafirmat apetența pentru politică atunci când s-a comparat cu Dan Barna și Dacian Cioloș, copreședinții alianței USR-Plus, și susține că este „mai prezidențiabil” decât cei doi.

Eram mai bun decât Barna și decât Cioloș, am o față mai mișto de lider. E ceva ce am spus și-l repet: nu pot să înțeleg un partid care-și halește creatorul (n.r. – Nicuşor Dan). Dacian Cioloş e nepoliticos. A fost total nepoliticos cu mine. Te întâlnești cu el de două-trei ori, îl asculți, spui ce mișto e și apoi nu-i mai spui nimic”, a încheiat Călinescu.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: