Evenimentul Zilei > Actualitate > UN INDIAN, ales CEL MAI ATRĂGĂTOR BĂRBAT DIN LUME! Cum arată TÂNĂRUL ce face toate femeile să întorcă capul
UN INDIAN, ales CEL MAI ATRĂGĂTOR BĂRBAT DIN LUME! Cum arată TÂNĂRUL ce face toate femeile să întorcă capul

UN INDIAN, ales CEL MAI ATRĂGĂTOR BĂRBAT DIN LUME! Cum arată TÂNĂRUL ce face toate femeile să întorcă capul

în istoria de 10 ani a concursului, Rohit Khandelwal este primul indian ce a primit distincția de Mister World 2016!

Actor si model, indian Rohit Khandelwal a fost declarat cel mai atragator barbat din lume, dupa ce a castigat Mister World 2016, concursul internațional de frumusețe masculină ce s-a desfășurat în acest an în Southport, în Regatul Unit. Farmecul și talentul lui Khandelwal a eclipsat alți 45 de alți concurenți din întreaga lume și astfel, el a devenit primul indian din istoria de 10 ani a concursului care a câștiga titlul, potrivit Times of India. După 12 zile de probe și interviuri. Rohit Khandelwal a fost declarat "cel mai atragator barbat din lume", după ce anul trecut a obținut și titlul de Mr India 2015.

În vârstă de 26 de ani, Rohit Khandelwal este actor si model in tara sa și aspiră să devină regizor. Toți cei care îl cunosc îl descriu ca fiind "foarte modest si simplu". Rohit Khandelwal s-a stabilit in Mumbai in urma cu doi ani. "Ma simt atat de onorat si de mandru ca am fost numit Mister World. A fost o calatorie fantastica pana aici si abia astept sa vad ce se va intampla in continuare", a spus el.

Pentru a câștiga titlul de Mr. Mondiale, concurenții au participat la un concurs de 12 zile, care a inclus cinci probe prin care s-au testat capacitățile lor fizice, simțul modei, abilități multimedia, și desigur, talentul. Impreuna cu titlul de top și premiul de 50.000 de dolari, Khandelwal a câștigat și o altă distincție: "Bărbatul cel mai atrăgător din lume”.
"Sunt extrem de mândru și sper că eu pot fi o sursă de inspirație pentru multe modele de sex masculin din India", a declarat Khandelwal, potrivit Times.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: