Evenimentul Zilei > Actualitate > Un incendiu complet a distrus o casă, într-o localitate din județul Cluj. Casa unui campion național a ars complet
Un incendiu complet a distrus o casă, într-o localitate din județul Cluj. Casa unui campion național a ars complet

Un incendiu complet a distrus o casă, într-o localitate din județul Cluj. Casa unui campion național a ars complet

Duminică la prânz, în jurul orei 13, pompierii militari de la ISU Cluj au fost alertați să intervină la un puternic incendiu care a cuprins o casă de vacanță a unui fost campion național de powerlifting.

Martorii susțin că în prima fază au văzut un fum gros și că la scurt timp s-a aprins întreaga cabană. ”A ieșit fum gros prima dată. Apoi flăcări și de 20 de metri. Focul a cuprins parterul și etajul întâi în același timp. O altă vecină ne-a zis că poate e de la un scurt circuit sau de la un șemineu care a fost montat zilele trecute. În orice caz până au ajuns pompierii de la Cluj, nu or mai avut ce salva”, a declarat martorul.

Incendiul s-a extins cu repeziciune și în mai puțin de 20 de minute a ars în întregime toată casa, care are câteva sute de metri pătrați. În prima fază, la fața locului, a ajuns un echipaj de la ISU Cluj, după care, după alte 20 de minute, a mai ajuns un alt echipaj.

Pompierii de la ISU s-au rezumat doar să stingă focul ca să nu se extindă la celelalte anexe existente. De salvat bunuri nu a mai putut fi vorba deoarece casa a ars complet.

Localnicii din Câmpenești spun că locuința este a unui fost campion național de forță, powerlifting, Tiberiu Borsos, care în prezent se află în Franța.